Evelien van Dort signeert ‘Geluksgids’ voor kinderen

Wanneer:
donderdag 23 mei 2024
Waar:
Bechtle
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

EvelienGelukgids kleinNieuw van Evelien van Dort: Gelukgids voor kinderenOnlangs verscheen de ‘Gelukgids, ontdek waar jij blij van wordt’, een nieuw boek van Evelien van Dort. De Geluk­gids is een praktisch boek, waarmee kinderen kunnen leren om beter om te gaan met stress of moeilijke momenten en kunnen ont­dekken waar ze gelukkig van worden. Het boek is bestemd voor kinderen van 9 tot 12 jaar.
Evelien van Dort schreef de Gelukgids vanuit haar ervaring als kinder­fysiotherapeut met een ‘brede blik’ op gezondheid en vanuit de visie ‘Positieve Gezond­heid’. Positieve Gezondheid omvat naast het fysieke ook het emotionele en mentale welzijn. Evelien zet zichzelf, als trainer bij IPH (Institute for Positive Health), met passie in om deze visie te verspreiden en kinderen te helpen op hun weg naar geluk. Zo heeft ze onder andere bij de Geluk­gids een les­programma gemaakt, waarmee leer­krachten direct aan de slag kunnen.
Iedereen is van harte welkom op 23 mei bij Boek­handel Bechtle in Gorssel om ‘geluk te delen’ en het boek door Evelien van Dort te laten signeren. De bijeen­komst is van 16.00 tot 17.30 uur.

Informatie
Titel: Geluksgids
Auteur: Evelien van Dort
Illustraties: Suus van den Akker
Uitgever: Ploegsma, Amsterdam
Hardcover, 144 pagina’s
Leeftijdsindicatie: 9 -12 jaar

 

 

 

 


Locatie

Locatie:
Bechtle
Bechtle

Omschrijving

Kantoorboekhandel Bechtle
Hoofdstraat 40, 7213 CX Gorssel 
Tel. 0575-491584
Website

   

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends