Zomertoer Welzijn Lochem op de Roskamweide

Wanneer:
donderdag 15 augustus 2024
Waar:
Roskamweide
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Zomertoer2024 kleinIn samenwerking met verschillende verenigingen, organisaties, lokale onder­nemers en vrijwilligers organiseert Welzijn Lochem een 'Zomer­toer' in verschillende kernen van de gemeente Lochem. Een dag voor jong en oud, die gevuld wordt met allerlei activiteiten, work­shops en optredens voor alle doel­groepen en met muziek, eten en drinken.

In Gorssel vindt het evenement plaats op 15 augustus vanaf 13.30 uur op de Roskam­weide. Iedereen is welkom, de entree is gratis. 
De Scouting is er om een lekker broodje te bakken. Je kunt een bezoek brengen aan het Touwslagerij­museum en in het Tramstation draait een power­point met foto's van Gorssel en omgeving. De foto­werkgroep laat zien hoe foto’s worden vastgelegd en gekoppeld aan locaties. In de expositie­ruimte hangen foto's van de dorpen van de voormalige gemeente Gorssel. Er zijn mensen aanwezig om info over De Elf Marken te verstrekken.
De jeugdcoach van Welzijn Lochem is aanwezig om samen met de kinderen en Wilma Makkink van Theater­erf ‘t Walle een theater­stuk te maken. De sportcoaches zijn er met een stormbaan, ‘archery tag’ en bubbel­bal. Daarnaast is er een oudhollandse-spellenhoek met dam- en schaakborden en sjoelen. 
Er wordt een zit­hoek gemaakt met een Hawaï sappenbar: even met iemand een praatje maken of deelnemen aan de buurt­bingo bij een medewerker van Welzijn Lochem. Zo en Nu is er met een ijsco­kar en er is koffie of thee.
De bibliotheek biedt een workshop ‘Boekselen’ aan.

Meer informatie over het programma is te vinden op de speciale webpagina van Welzijn Lochem.

 

 

 

 

 

 

 

 


Locatie

Locatie:
Roskamweide

Omschrijving

Achter Vullerschool, Museum MORE en Loetje.
De Roskamweide is een mooie plek voor sport, spel en evenementen. 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends