Boodschappen delen

Wanneer:
woensdag 10 juli 2024
Waar:
De Brink
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Boodschappen kleinVeel mensen hebben moeite om een dagelijkse maal­tijd op tafel te zetten. Voor hen is er het initiatief 'Bood­schappen delen'.

Brengen op maandag en woensdag
Iedere maandag tussen 18.30 en 19.30 uur en woensdag tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen mensen bood­schappen inleveren in de Brink. Brengen kan bij de voordeur van de Brink. Daar staat een doos, waar producten in kunnen worden gedaan. Op woensdag­middag is er voor brengers ook een kopje thee.
Naast levensmiddelen als spaghetti, ontbijt­crackers, houdbare melk en jam is er altijd behoefte aan was­middel, douche­schuim, shampoo en tandpasta. Ook lege flessen (30 beurten) van vloeibaar wasmiddel zijn welkom. Op het prikbord staat elke week wat er nodig is.
Van half juli tot eind augustus kunnen er alleen op woensdagmiddag boodschappen gebracht worden.

Halen op vrijdag
Mensen die dat nodig hebben kunnen iedere vrijdag tussen 16.00 en 17.30 uur bood­schappen ophalen in het uitgifte­punt aan de achterzijde van De Brink, zolang de voorraad strekt. Met de privacy wordt rekening gehouden. Meisjes en vrouwen uit gezinnen met een laag inkomen kunnen ook menstruatie­producten krijgen. Daartoe heeft 'Boodschappen delen' zich aangesloten bij een initiatief van het Armoede­fonds.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 


Locatie

Locatie:
De Brink
De Brink

Omschrijving

De Brink is het bijgebouw van de kerk in Gorssel
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends