Nieuwjaarsconcert (AFGELAST)

Wanneer:
zondag 17 januari 2021
Waar:
Hanzehof
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Het concert is afgelast. Hieronder staat nog de oorspronkelijke aankondiging.

De concerten van Kapel op 't Rijsselt vinden tot nader order plaats in de Buitensociëteit van de Hanzehof. Met de coronamaatregelen is in de Kapel slechts plaats voor 40 tot 45 personen en het aantrekkelijke programma trekt aanzienlijk meer bezoekers. Gelet op de tijdelijkheid van deze uitwijk worden vooralsnog deze concerten vermeld in de agenda van Gorssel.nl. 

NieuwjaarsconcertIn deze concertreeks is zondagochtend 17 januari een nieuwjaars­concert van Ensemble Magda Mendes & finalisten van het Oskar Back Viool­concours.

Magda Mendes bezingt in het programma Oliveiras haar geboorteland Portugal. Nu eens niet met (alleen) de fado, maar ook met volksmuziek en eigen composities. De bezetting van het ensemble is bijzonder: trombone, gitaar, harp en zang. Magda won in 2018 de Gouden Noten­kraker Muziek­prijs.
www.magdamendes.com .

Het andere deel van dit concert wordt verzorgd door finalisten van het prestigieuze twee-jaarlijkse Oskar Back Vioolconcours 2020. Zij staan aan het begin van een ongetwijfeld mooie internationale carrière waarvoor ze mede in de Kapel op ’t Rijsselt de kans krijgen een fundament te leggen.
www.nederlandsvioolconcours.nl .

Het ensemble en de violisten sluiten het concert af met een gezamenlijk optreden.

Aanvang 11.30 uur
Entree € 20,-
Reserveren voor concerten kan door het sturen van een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Vermeld het concert/de concerten, het aantal plaatsen, uw telefoonnummer én geef aan of de personen van de reservering uit één huishouding komen en dus naast elkaar mogen zitten.
  

 


Locatie

Locatie:
Hanzehof
Hanzehof

Omschrijving

Theater en congrescentrum Hanzehof
Coehoornsingel 1, 7201 AA Zutphen
Website

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends