Concert Tango-ensemble Grupo del Sur en zangeres Valeria Mignaco (Afgelast)

Wanneer:
zondag 14 februari 2021
Waar:
Hanzehof
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Dit concert is vanwege de lockdown afgelast. Het staat nu op het programma voor zondag 26 september a.s. in Kapel op 't Rijsselt. Hieronder nog de oorspronkelijke aankondiging.

De concerten van Kapel op 't Rijsselt vinden tot nader order plaats in de Buitensociëteit van de Hanzehof. Met de coronamaatregelen is in de Kapel slechts plaats voor 40 tot 45 personen en het aantrekkelijke programma trekt aanzienlijk meer bezoekers. Gelet op de tijdelijkheid van deze uitwijk worden vooralsnog deze concerten vermeld in de agenda van Gorssel.nl. 

Grupo de Sur 3 foto Dina Furrer van Vlimmeren kleinIn deze concertreeks is zondagochtend 14 februari 2021 een optreden van Tango-ensemble Grupo del Sur en zangeres Valeria Mignaco, met het programma: de poëzie van het Zuiden

Grupo del Sur is een internationaal vijfkoppig tango-orkest waarvan de leden elkaar hebben gevonden in de liefde voor de originele Argentijnse tango. Met het programma de poëzie van het Zuiden presenteert het ensemble de Argentijnse zangeres Valeria Mignaco. Zij heeft een klassieke achtergrond maar weet die naadloos te combineren met de passie die bij de tango hoort.
In dit concert is uiteraard aandacht voor de 100e geboortedag van Astor Piazzolla. Meerdere werken van deze grootheid worden gebracht op teksten van de Uruguayaanse dichter Horacio Ferrer.
Een zinderende ontmoeting tussen poëzie en muziek.
www.grupodelsur.nl 

Aanvang 11.30 uur
Entree € 20,-
Reserveren voor concerten kan door het sturen van een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Vermeld het concert/de concerten, het aantal plaatsen, uw telefoonnummer én geef aan of de personen van de reservering uit één huishouding komen en dus naast elkaar mogen zitten.
  

 


Locatie

Locatie:
Hanzehof
Hanzehof

Omschrijving

Theater en congrescentrum Hanzehof
Coehoornsingel 1, 7201 AA Zutphen
Website

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends