Pianorecital Beth & Flo GEANNULEERD

Wanneer:
zondag 14 maart 2021
Waar:
Hanzehof
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Dit concert is vanwege de lockdown geannuleerd en zal in de programmering van Kapel op 't Rijsselt van volgend seizoen worden opgenomen. Hieronder nog de oorspronkelijke aankondiging.

De concerten van Kapel op 't Rijsselt vinden tot nader order plaats in de Buitensociëteit van de Hanzehof. Met de coronamaatregelen is in de Kapel slechts plaats voor 40 tot 45 personen en het aantrekkelijke programma trekt aanzienlijk meer bezoekers. Gelet op de tijdelijkheid van deze uitwijk worden vooralsnog deze concerten vermeld in de agenda van Gorssel.nl. 

Beth FloIn deze concertreeks is zondagochtend 14 maart 2021 een pianorecital door het duo Beth & Flo met het programma: dubbel klassiek met een extra vleugel(tje humor)

Twee klassiek geschoolde pianistes die het theatrale element niet schuwen en daarmee een brug slaan tussen concertzaal en theater. In dit concert kunnen ze beiden naar hartenlust hun gang gaan want ze beschikken elk over een eigen concert­vleugel. Dat biedt onvermoede mogelijkheden zoals het symfonische gedicht Die Moldau van Smetana en Mozarts feestelijke ouverture van zijn bekende opera Die Zauberflöte, bewerkt voor twee vleugels door Ferrucio Busoni.
Een uniek concert, want wat is er nou mooier dan twee pianistes op één vleugel? Inderdaad…
Pianomuziek op hoog niveau
https://bethflo.com 

Aanvang 11.30 uur
Entree € 20,-
Reserveren voor concerten kan door het sturen van een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Vermeld het concert/de concerten, het aantal plaatsen, uw telefoonnummer én geef aan of de personen van de reservering uit één huishouding komen en dus naast elkaar mogen zitten.
  

 


Locatie

Locatie:
Hanzehof
Hanzehof

Omschrijving

Theater en congrescentrum Hanzehof
Coehoornsingel 1, 7201 AA Zutphen

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends