Barokensemble The Counterpoints & Friends AFGELAST

Wanneer:
zondag 16 mei 2021
Waar:
Hanzehof
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Dit concert is vanwege de coronapandemie afgelast. Hieronder nog de oorspronkelijke aankondiging.

De concerten van Kapel op 't Rijsselt vinden tot nader order plaats in de Buitensociëteit van de Hanzehof. Met de coronamaatregelen is in de Kapel slechts plaats voor 40 tot 45 personen en het aantrekkelijke programma trekt aanzienlijk meer bezoekers. Gelet op de tijdelijkheid van deze uitwijk worden vooralsnog deze concerten vermeld in de agenda van Gorssel.nl. 

Counterpoints 1BIn deze concertreeks is zondagochtend 16 mei 2021 een voorstelling van het Barok­ensemble The Counterpoints & Friends, met het programma: Feest met Vivaldi en Telemann

The Counterpoints is een uit vier leden bestaand ensemble met jonge enthousiaste musici uit Nederland, Engeland en Tsjechië. In dit Kapelconcert is de bezetting van de groep uitgebreid met barokhobo en bas. U hoort stukken van hun meest recente CD la Querelleuse (een naam die natuurlijk veel mooier klinkt dan het Nederlandse ruziemaakster). Feestelijk en virtuoos lichtvoetig werk van o.a. Antonio Vivaldi en Georg Philipp Telemann. De hoofdrollen en de solo’s in deze zg. Concerti da camera worden verdeeld tussen de fluit, de barokhobo en de viool waardoor de muziek een dynamisch karakter krijgt. Oude muziek met een verrassend nieuw elan.
www.thecounterpoints.nl 

Aanvang 11.30 uur
Entree € 20,-
Reserveren voor concerten kan door het sturen van een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Vermeld het concert/de concerten, het aantal plaatsen, uw telefoonnummer én geef aan of de personen van de reservering uit één huishouding komen en dus naast elkaar mogen zitten.
  

 


Locatie

Locatie:
Hanzehof
Hanzehof

Omschrijving

Theater en congrescentrum Hanzehof
Coehoornsingel 1, 7201 AA Zutphen

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends