First Mates: Online kennismaken met andere inwoners van de gemeente

Wanneer:
vrijdag 12 februari 2021
Waar:
Online
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

first mate poster 2021 kleinStichting Welzijn Lochem organiseert een online-kennismakings­avond naar het voorbeeld van het twee jaar geleden bij restaurant Stegeman in Laren gehouden First Mates.

De online versie van First Mates is bedoeld voor mensen die willen kennis­maken met iemand, die hun vrienden­kring willen uit­breiden of die gewoon lekker even willen kletsen met iemand over van alles en nog wat. In verband met de Corona­maatregelen zijn de boven­staande ontmoetingen niet zomaar mogelijk. First Mates online biedt hiervoor een oplossing.
First Mates online is voor inwoners van de gemeente Lochem. Na aanmelding, ontvang je een aantal vragen, over jezelf, je vrijetijds­besteding en eventuele wensen. Op basis van de overeen­komsten uit de verschillende antwoorden, worden deelnemers met elkaar verbonden en die hebben de gelegen­heid vanuit hun eigen huis nieuwe mensen te leren kennen.
Het twee jaar geleden bij Stegeman gehouden First Mates was geïnspireerd op het televisieprogramma First Dates en heeft toen gezorgd voor een avond met leuke ontmoetingen. Vandaar dat SWL hier een vervolg aan geeft.

Hoe gaat First Mates online?
Op vrijdagavond 12 februari log je in via je computer, tablet of telefoon op het programma Zoom. Er volgt een korte introductie en uitleg over hoe de avond eruit gaat zien. Vervolgens kom je met twee of drie personen in een eigen ‘ruimte’ waar je elkaar kunt leren kennen, lekker kletsen en samen ontdekken wat jullie overeenkomsten zijn. Via een tweede ronde leer je in korte tijd nog meer nieuwe gezichten kennen.

Aanmelden
Opgeven kan t/m 5 februari door een mail te sturen aan of tijdens kantooruren te bellen naar Stichting Welzijn Lochem op tel. 0573-297000 en te vragen naar Astrid Lievestro of Michelle Stouten.
Mensen die niet vertrouwd zijn met het programma Zoom, of die twijfelen of dit wel iets voor hen is, kunnen voor nadere informatie contact opnemen met SWL.

  


Locatie

Locatie:
Online

Omschrijving

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends