Brocante aan huis

Wanneer:
zondag 14 maart 2021
Waar:
Parallelweg 8, Gorssel
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Boucante2KL

Boucante3 001

Liefhebbers van brocante kunnen iedere zondag weer terecht bij 'Boucante', de brocantemarkt aan huis bij Boudewijn en Boukelien Schenkels. Natuurlijk met inachtneming van de laatste corona­maatregelen: Vooraf reserveren via mobiel, whatsapp of e-mail, 0641783987 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , en mondkapje.

Boukelien en Boudewijn zijn liefhebbers van brocante en vintage. Boudewijn  heeft jarenlang een boerderij in Frankrijk gehad en voor de in­richting struinde hij aller­lei markten af en zo is het een gezamenlijke hobby geworden, die ze toepasselijk 'Boucante' noemen, naar de eerste lettergreep van hun voornamen.  

In het koetshuis bij de woning is een grote voorraad nostalgische kleine meubels, oude merk­serviezen en schalen, glaswerk, leuke potten en vazen, curiosa, schilderij­lijsten en kunst uitgestald.

De afgelopen maanden was er door de lockdown geen verkoop, maar er is wel veel leuke brocante bijgekomen. Met droog weer staat er zo veel mogelijk buiten.

Boucante is in het algemeen iedere zondag open van 11 tot 16 uur. Soms ook op andere dagen.

   

   


Locatie

Locatie:
Parallelweg 8, Gorssel
Parallelweg 8, Gorssel

Omschrijving

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends