Midzomerloop voor wandelen (vanaf Bosrestaurant) en hardlopen (va Zevensprong)

Wanneer:
zaterdag 19 juni 2021
Waar:
Joppe
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

SneeuwfitMidzomerloop kleinOp zaterdag 19 juni 2021 organiseert vereniging Sneeuwfit Zutphen e.o. samen met restaurant De Zeven­sprong, Het Bos­restaurant Joppe en René Vos Outdoors en Sport de Midzomer­loop voor wandelaars en hard­lopers. De start is tussen 11.00 en 12.00 uur.

Wandelen en hardlopen
De Midzomerloop bestaat uit 2 routes van 5 en 10 kilometer voor zowel hardlopers als wandelaars. Geniet van de fluitende vogels in het bos en de mooie zandpaden en plekjes op de heide. Onderweg kom je onze enthousiaste trainers tegen die je nog even extra uitdagen met sportieve oefeningen. Na afloop van de wandel- en hardloop­sessie staat er bij beide restaurants een consumptie klaar. Ook zal er een bus van het Zwitserse merk On zijn met verschillende Cloud wandel- en hardloop­schoenen om te bekijken en te proberen.

Opgeven
In verband met de corona­maatregelen wordt gewerkt met tijdsloten. De begintijden liggen tussen 11.00-12.00 uur en om de 5 minuten vertrekken er groepjes van maximaal 4 deelnemers. Bij vertrek krijg je een routekaart en voor de hardlopers staat de route ook aangegeven.
De kosten zijn € 5,- . Alleen contante betaling mogelijk bij aanvang!
Start 5 & 10 km wandelaars: Bosrestaurant Joppe, Joppelaan 100 in Joppe.
Start 5 & 10 km hardlopers: Restaurant de Zevensprong, Dortherdijk 6 in Joppe.
Inschrijven kan via: https://plan247.nl/app/sneeuwfit-zutphen/ 
Geef je snel op! Want vol = vol.

Deelnemers aan de Midzomerloop mogen gebruik maken van drie proeflessen bij de start van het nieuwe sportseizoen van Sneeuwfit in september 2021. 

 


Locatie

Locatie:
Joppe

Omschrijving

  

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends