Pubquiz

Wanneer:
zaterdag 10 juli 2021
Waar:
VV Gorssel
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

VVPubquiz kleinPubquiz 2020: het winnende team Rot Weiss Gorssel: Arjan Bijl, Marthy en Benno Vincent

Na eerdere succesvolle edities van de VV Gorssel Pubquiz in 2019 en 2020 komt er - bij goede weersomstandigheden en als de regels het ook dán toelaten - op zaterdag 10 juli 2021 een nieuwe editie. De pubquiz wordt gehouden op het Sportpark Gerstlo aan de Markeweg 10 in Gorssel en begint om 15.00 uur.

Moeilijke vragen
De vorige pubquiz op 4 juli 2020 trok 70 deelnemers en er kwamen vragen langs als ‘wie is de president van Brazilië’ of: ‘welke auto heeft Dave Roelvink in de prak gereden’. De hoofdprijs ging destijds naar het team Rot Weiss Gorssel. 
Van The Police tot Drake en van Máxima tot Wout Weghorst, ook op 10 juli komt er weer van alles komt aan bod voor de echte quizliefhebber. Wees dus voorbereid op moeilijke vragen.

Opgave
Leden van VV Gorssel, maar ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te doen, ook als je alleen voor de gezelligheid komt. Geef je dus snel op met een ludieke teamnaam en het aantal teamleden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  


Locatie

Locatie:
VV Gorssel
VV Gorssel

Omschrijving

Voetbalvereniging Gorssel
Sportcomplex Gerstlo
Markeweg 10, 7213 GC Gorssel
Tel. 0575-493222
Locatie op Google Maps  

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends