Berkelexcursie bij Stuw de Kap in Warnsveld

Wanneer:
zondag 4 juli 2021
Waar:
Eefde
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

kapse stuw v annemiek 0 kleinKapse Stuw in de BerkelWandel mee op zondag 4 juli en geniet van bloemen, planten en de aanliggende land­goederen

Het gebied rond de Berkel bij de Kapse Stuw heeft al vele eeuwen een aantrekkings­kracht op de mens. Het is een interessant gebied, dat al veel veranderingen heeft ondergaan. Dit heeft invloed op planten en dieren, die zich steeds moeten aanpassen.

De gidsen van het IVN Zutphen organiseren op zondag 4 juli een excursie waarin de aandacht voor de natuur, naast de historie van het gebied, centraal staat. Bijen en libellen laten zich zien bij de vele planten. Ook zijn er altijd watervogels.

De wandeling is aangegeven met pijlen en de bijzonderheden zijn gemarkeerd met naambordjes. Deelnemers krijgen bij de start een informatieblad met weetjes. Langs de route staan de gidsen die verdere uitleg kunnen geven. De wandeling duurt, afhankelijk van uw wandeltempo, één tot anderhalf uur.

Start tussen 11.00 en 13.00 uur.
Locatie: parkeerplaats bij Huize de Voorst aan de Binnenweg bij de Kapperallee te Eefde (locatie op Google Maps).

Aanmelden verplicht!
Dit kan tot uiterlijk 1 juli bij Karin van Heijst, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  In verband met de coronamaatregelen wordt ook uw telefoonnummer geregistreerd en met hoeveel personen u komt.
Let op: vol is vol.

Toegang: gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Tip: kom met de fiets i.v.m. de beperkte parkeerruimte. 

  


Locatie

Locatie:
Eefde

Omschrijving

  

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends