‘Vaste Prik’: samen zwerfafval opruimen

Wanneer:
zaterdag 25 september 2021
Waar:
Gorssel
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Vaste Prik jan. 2021 kleinIedere vierde zaterdagochtend van de maand is er 'Vaste prik', een initiatief om gezamen­lijk zwerf­afval op te ruimen. Iedereen is welkom.  De activiteit wordt coronaproof volgens de regels gehouden.
Trekker van dit initiatief is de groep 'Samen in Gorssel', een club van enthousiaste Gorsselnaren die het leuk vinden om activiteiten te organiseren.

Zaterdag 18 september is het World Cleanup Day en overal ter wereld gaan er dan burgers op pad om zwerfafval te verzamelen. Goed bezig om op deze manier ook zelf iets bij te dragen aan een schonere leefomgeving. Maar Vaste Prik zit 'vast' op de vierde zaterdag van de maand en loopt een week later. Op 25 september doet de groep weer een rondje door Gorssel en omgeving. Er wordt om 10 uur gestart met lopen, maar een kwartier vooraf is er koffie met zelfgebakken koek bij Zo en Nu aan de Hoofstraat.

Elke maand is er een leuke verzameling mensen maar er is doorgaans nog plek voor meer. Doe jij ook gezellig een keer mee? Je kan je alleen aanmelden of in duo's. Ben je benieuwd hoe we deze zwerfafval actie organiseren en wil je dit in je eigen dorpskern ook gaan doen? Loop ook dan gerust een keer bij ons mee om het kunstje af te kijken, wij delen graag de ervaringen die we hebben. Wel graag even aanmelden bij de organisatie van Vaste Prik via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijwilligers krijgen hesjes, een prikker en een afvalzak.

 


Locatie

Locatie:
Gorssel

Omschrijving

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends