Concert Ischico Velzel, piano

Wanneer:
zondag 26 september 2021
Waar:
Kerk
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Ischico Velzel kleinPianiste Ischico Velzel'Koffieconcerten Epse' organiseert al enkele jaren een reeks concerten op zondagochtend in het kerkje van Epse. Dit gebouw is echter te klein voor de corona­maatregelen en daarom is uitgeweken naar de kerk in Gorssel. 

Op 26 september wordt het seizoen geopend door Ischico Velzel, piano. Ischico Velzel (1996) speelt werken van Scarlatti, Mendelssohn, Albéniz, Granados en Medtner.
Ischico is, naast solopianiste, ook actief als kamermusicus en sinds eind 2020 vormt ze samen met pianiste Anna Michels ‘the Tableaux Pianoduo’.
Vijf jaar was Ischico ze toen ze voor het eerst in aanraking kwam met de piano. Enkele jaren later stond ze al op het concertpodium. Op vijftienjarige leeftijd werd Ischico toegelaten tot de Sweelinck Academie voor jong talent. Haar Master of Music rondde ze af in Barcelona. Momenteel studeert Ischico aan The Royal Conservatoire of Scotland waar ze haar tweede Master of Music doet in piano performance. 

Aanvang 15.00 uur.
Reserveren is niet meer nodig. Wel wordt om een vaccinatiebewijs of negatieve coronatest gevraagd. Kijk nog even op de website voor eventuele laatste regels:  www.koffieconcertenepse.nl/reserveren/
Toegangskaarten kosten € 10,- (tot 18 jaar gratis).
 

www.koffieconcertenepse.nl 

  


Locatie

Locatie:
Kerk
Kerk

Omschrijving

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends