Tango-ensemble Grupo del Sur en zangeres Valeria Mignaco

Wanneer:
zondag 26 september 2021
Waar:
Hanzehof
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Voor het nieuwe seizoen 2021/2022 heeft Kapel op 't Rijsselt weer een mooi programma. Als de corona­regels het toelaten zijn de concerten weer als vanouds in de Kapel, maar mogelijk wordt uitgeweken naar een ruimere gelegenheid. Dat geldt in ieder geval voor het eerste concert op zondag 26 september, dat in de Buitensociëteit van de Hanzehof zal plaatsvinden.

De poëzie van het Zuiden
Counterpoints 1BGrupo del Sur is een internationaal vijfkoppig tango-orkest waarvan de leden elkaar hebben gevonden in de liefde voor de originele Argentijnse tango. Met het programma de poëzie van het Zuiden presenteert het ensemble de Argentijnse zangeres Valeria Mignaco. Valeria heeft een klassieke achtergrond maar weet deze naadloos te combineren met de passie die bij de tango hoort.
In dit concert is er aandacht voor de 100e geboortedag van Astor Piazolla. Meerdere werken van deze grootheid worden gebracht op teksten van de Uruguayaanse dichter Horacio Ferrer. Een zinderende ontmoeting tussen poëzie en muziek.

www.grupodelsur.nl 

U kunt kaarten bestellen voor elk concert apart, u kunt ook een abonnement nemen voor enkele of voor alle concerten in het seizoen. Klik hier voor onze abonnementen.

Aanvang 11.30 uur
Entree € 22,-
Reserveren voor concerten kan door het sturen van een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
of via deze rechtstreekse link

  


Locatie

Locatie:
Hanzehof
Hanzehof

Omschrijving

Theater en congrescentrum Hanzehof
Coehoornsingel 1, 7201 AA Zutphen

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends