Sing it - Meezingen met inloopkoor van Juliette Dumoré

Wanneer:
zondag 7 november 2021
Waar:
Het Hart, Eefde
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Heb je zin om mensen te ontmoeten? Heb je zin om lekker samen te zingen? Dan kan je meedoen aan het inloopkoor Sing it van de Gorsselse dirigent en zangcoach Juliette Dumoré.

SingIt kleinBij Sing it gaat het vooral om de gezelligheid en om mensen te ontmoeten. Geen vaste verplichting van een koor, maar deelname per keer. Zang­ervaring is niet nodig en aanmelden hoeft niet. Meedoen kost € 10,- per keer.

Er wordt gezongen van Beatles en Bieber tot Bach. De muziek wordt via een beamer gepresenteerd en Juliette speelt er piano bij. Zo leer je op een ontspannen manier de meer­stemmige song. Alles doorspekt met vocale zangtips en oefeningen om lichaam en ademhaling te activeren.

Juliette heeft afgelopen jaren diverse Sing it-bijeenkomsten georganiseerd in de Gorsselse kerk. Die werden met zo’n 60 deelnemers uitstekend bezocht. Dit seizoen gaat ze met Sing it een rondje langs meerdere dorps­kernen van de gemeente Lochem, eindigend met een groot meezing-event in de schouwburg van Lochem waar alle kernen samen­komen, een soort Night of the Proms idee.

De volgende Sing it-bijeenkomsten staan gepland:
10 oktober, 14 tot 16 uur in Dorpshuus Hoeflo, Harfsen
7 november, 15 tot 17 uur in Het Hart, Eefde
Kerstspecial op 12 december, 15 tot 17 uur in de Kerk van Gorssel

  


Locatie

Locatie:
Het Hart, Eefde
Het Hart, Eefde

Omschrijving

Het Hart, Jolinkweg 2, 7211 DM Eefde
Locatie op Google Maps
Website van Het Hart

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends