Sing it Kerstspecial - Via Zoom meezingen met Juliette Dumoré

Wanneer:
zondag 12 december 2021
Waar:
Online
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Het vrijblijvende inloopkoor Sing It van zangcoach en dirigent Juliette Dumoré is altijd een groot succes met veel deelnemers en een gezellige sfeer. Voor zondag 12 december stond een kerstspecial op het programma in de kerk van Gorssel, maar dat is niet verstandig in deze tijd en daarom kan iedereen thuis meezingen, online via Zoom.  Vorige jaar heeft Juliette dat op dezelfde manier gedaan en toen deden er ongeveer 40 zangers mee. Dat was reuzegezellig. Iedereen thuis bij zijn of haar eigen kerstboom, een drankje erbij en dan kerstnummers zingen.

SingIt kleinJuliette Dumoré met een inloopkoor. Deze keer kan iedereen vanuit huis meedoen met een kerstspecial van Sing ItJuliette zingt de liedjes voor en speelt op de piano. Elke zanger kan thuis meerstemmig meezingen met haar stem en de piano.

Allemaal een gezellig kerstoutfit aan en het feest is compleet!
Komende zondag van 15.00 - 16.00 uur.
Deelname kost € 5,- 

Aanmelden kan per email aan Juliette via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Je krijgt daarna een link om in te loggen op Zoom en een tikkie voor de betaling.

 


Locatie

Locatie:
Online

Omschrijving

  

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends