Sing it Kerstspecial - Meezingen met inloopkoor van Juliette Dumoré

Wanneer:
zondag 12 december 2021
Waar:
Kerk
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Juliette Dumoré is de afgelopen maanden met het inloopkoor Sing It in Harfsen en Eefde geweest en op 12 december is er een Kerstspecial in de kerk in Gorssel. Heb je zin om mensen te ontmoeten? Heb je zin om lekker samen te zingen? Dan kan je meedoen aan het inloopkoor Sing it van de Gorsselse dirigent en zangcoach Juliette Dumoré.

SingIt kleinBij Sing it gaat het vooral om de gezelligheid en om mensen te ontmoeten. Geen vaste verplichting van een koor, maar deelname per keer. Zang­ervaring is niet nodig en aanmelden hoeft niet. Meedoen kost € 10,- per keer.

Er wordt gezongen van Beatles en Bieber tot Bach en voor deze keer natuurlijk ook veel kerstliedjes. De muziek wordt via een beamer gepresenteerd en Juliette speelt er piano bij. Zo leer je op een ontspannen manier de meer­stemmige song. Alles doorspekt met vocale zangtips en oefeningen om lichaam en ademhaling te activeren.

Juliette heeft afgelopen jaren diverse Sing it-bijeenkomsten georganiseerd in de Gorsselse kerk. Die werden met zo’n 60 deelnemers uitstekend bezocht. Dit seizoen gaat ze met Sing it een rondje langs meerdere dorps­kernen van de gemeente Lochem, eindigend met een groot meezing-event in de schouwburg van Lochem waar alle kernen samen­komen, een soort Night of the Proms idee.

12 december van15 tot 17 uur in de Kerk van Gorssel.
De cortonaregels zijn van toepassing.

  


Locatie

Locatie:
Kerk
Kerk

Omschrijving

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends