GEANNULEERD - Een warme kerst met het Olga vocaal ensemble

Wanneer:
zondag 19 december 2021
Waar:
Kapel op 't Rijsselt
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

N.B.: het concert is geannuleerd en staat nu voor 19 dec 2022 op het programma. Hieronder nog de inmiddels vervallen aankondiging.

Zondag 19 december brengt Kapel op 't Rijsselt het programma 'Een warme kerst, muziek uit o.a. IJsland, Rusland en Duitsland' met het Olga vocaal ensemble.

Olga vocal ensemble 3 kleinHet Olga vocaal ensemble bestaat uit vijf professionele zangers uit Nederland, IJsland, Engeland en Rusland. Opgericht in 2012 maakte het ensemble al een viertal CD’s en meerdere concert­reizen door Europa en de VS waarbij gezongen werd in o.a. het Concert­gebouw in Amsterdam en het Kennedy Center in Washington. In dit concert ligt de nadruk op IJslandse en Russische kerst­muziek waarmee tevens wordt aangetoond dat de lange en koude periode rond kerst naast bezinning ook vrolijkheid kan brengen. Een absoluut onbelangrijk detail is dat de heren bij elk concert op het podium worden vergezeld door een rode fluitketel genaamd Ketill Olguson.

Aanvang 11.30 uur
Entree € 22,- (t/m 18 jaar gratis)
Reserveren voor concerten kan door het sturen van een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
of via deze rechtstreekse link. 

  


Locatie

Locatie:
Kapel op 't Rijsselt
Kapel op 't Rijsselt

Omschrijving

Kapel op 't Rijsselt, Mettrayweg 25, 7211 LC Eefde
’t Rijsselt biedt een zelfstandig podium voor muziek en theater, met een overwegend klassieke programmering en andere muziekstijlen als jazz en wereldmuziek.
Website
Locatie op Google Maps

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends