Nieuwjaarsconcert AFGELAST

Wanneer:
zondag 16 januari 2022
Waar:
Kapel op 't Rijsselt
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Het nieuwjaarscondert is afgelast. Hieronder nog de oorspronkeijke aankondiging 

Zondag 16 januari is er in Kapel op 't Rijsselt een Nieuwjaarsconcert met bariton Raoul Steffani en ensemble Flor d’Amor.

Olga vocal ensemble 3 kleinProgramma: Caribbean meets Classic
Het nieuwjaarsconcert wordt zoals gebruikelijk met de Kapelconcerten verzorgd door musici met een heel verschillende muzikale achter­grond. Bariton Raoul Steffani is een markante en succes­volle vertegen­woordiger van de jongste generatie Nederlandse zangers. In 2018 verraste hij als winnaar van het Grachten­festival van Amsterdam waarna zijn carrière in binnen- en buitenland een grote vlucht nam. In het andere deel van dit concert brengt ensemble Flor d’Amor vrolijke aanstekelijke muziek uit Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. Hoe deze ogen­schijnlijke tegenpolen het nieuwe jaar gezamenlijk muzikaal op gang kunnen brengen zal blijken in dit eerste concert van 2022.

Aanvang 11.30 uur
Entree € 22,- (t/m 18 jaar gratis)
Reserveren voor concerten kan door het sturen van een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
of via deze rechtstreekse link. 

  


Locatie

Locatie:
Kapel op 't Rijsselt
Kapel op 't Rijsselt

Omschrijving

Kapel op 't Rijsselt, Mettrayweg 25, 7211 LC Eefde
’t Rijsselt biedt een zelfstandig podium voor muziek en theater, met een overwegend klassieke programmering en andere muziekstijlen als jazz en wereldmuziek.
Website
Locatie op Google Maps

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends