Open training Sneeuwfit in Joppe

Wanneer:
zaterdag 16 oktober 2021
Waar:
Joppe
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Sneeuwfit Marcel Slagman kleinOp zaterdag 16 oktober van 10.00 uur tot 11.30 uur organiseert vereniging Sneeuwfit Zutphen e.o. samen met restaurant De Zeven­sprong, Het Bosrestaurant Joppe en René Vos Outdoor en Sport in Gorssel een ‘Open Herfst Training’ voor Nordic walkers, wandelaars en hard­lopers. Deelnemers kunnen kiezen uit een hardloop­training, een wandeltraining of een Nordic walk­training (poles zijn aanwezig). 
Om 10.00 uur is de start bij restaurant De Zevensprong, Dortherdijk 6 in Joppe. Daar is ook een promotiebus aanwezig met verschillende wandel- en hardloop­schoenen om te bekijken en uit te proberen tijdens de training. Trainers van de vereniging Sneeuwfit Zutphen zorgen voor professionele begeleiding en sportieve oefeningen onderweg. Halverwege is er een korte stop bij Het Bosrestaurant voor een opwekkende versnapering en na afloop staat er een kop koffie/thee met iets lekkers klaar. 
Iedereen is van harte welkom op elk niveau, opgave is niet nodig.
Sneeuwfit Zutphen is een vereniging waarbij niet alleen getraind wordt voor de winter­sport. Veel leden skiën niet en doen mee om het hele jaar door fit te blijven. Deelnemers van de Open Herfst Training kunnen gratis drie proeflessen volgen om kennis te maken met de vereniging.
 

 

 


Locatie

Locatie:
Joppe

Omschrijving

  

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends