Gorsselse Heide Veldtoertocht voor ATB en Gravelbikes

Wanneer:
zondag 7 november 2021
Waar:
Gorssel
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

WTC2021Affiche kleinOp 7 november wordt de 34e editie van de Gorsselse Heide Veld­toertocht georganiseerd. Een fiets­­evenement voor mountain­bikers, cyclo­crossers en gravel­­rijders waarbij zowel de jeugd als volwassenen kunnen genieten van de prachtige omgeving van Gorssel. 
De routebouwers hebben meer dan 40 grond­eigenaren bereid gevonden om hun land open te stellen voor deze tocht. Dit jaar kunnen de deel­­nemers kiezen uit twee uitgepijlde routes voor ATB-ers van 38 en 58 kilometer. Nieuw is een gravel­tocht van 90 km met één pauze­­punt langs zand- en gravel­paden. Deze route wordt niet uitgepijld en is dus enkel met een gpx te rijden. Deze gpx wordt in de week vooraf­gaand aan het evenement beschikbaar gesteld via de website van WTC Gorssel en fietssport.nl.

Start en finish zijn bij VV Gorssel (voetbal), Markeweg 10, 7213 GC Gorssel). De kantine, douche- en kleed­ruimte en ruime parkeer­gelegenheid zijn beschikbaar. Hier kan ook de fiets worden afgespoten. De start is tussen 9.00 en 10.30 uur. Wie verzekerd wil zijn van een plekje kan zich van tevoren inschrijven (zie link hieronder), maar inschrijven kan ook bij de start.
Kosten: 15 jaar en ouder € 7,- , NTFU-leden € 5,- en jeugd tot 15 jaar gratis.

In verband met de nieuwe aangescherpte coronareges is voor toegang tot het sport­complex en de inschrijving QR-controle vereist.
 

 


Locatie

Locatie:
Gorssel

Omschrijving

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends