Boekjes & Babbels voor kinderen tot 4 jaar

Wanneer:
donderdag 30 juni 2022
Waar:
Bibliotheek
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

­Boekjes 3 kleinBoekjes & Babbels met DoremiesjeIedere twee weken, op donderdag van 10 tot 11 uur, is er 'Boekjes & Babbels' in de Gorsselse bieb. Het is een voorlees-, speel-, en muziek­uurtje voor kinderen van 0 tot 4 jaar. 

Bij Boekjes & Babbels kunnen jonge kinderen, maar ook hun ouder/verzorger, genieten van voorlezen, zingen, luisteren en bewegen op muziek. Al deze ingrediënten dragen bij aan de onderlinge band tussen ouder en kind maar ook trainen de kleintjes spelenderwijs hun luister- en concentratievermogen. Sietske Vonck van Doremiesje zorgt voor de invulling van dit voorlees- en muziekuurtje.
Ook is er tijd om boekjes uit te zoeken en advies te vragen over allerlei materialen en over voorlezen.

Deelname aan Boekjes & Babbels is gratis. Omdat maar een beperkt aantal deelnemers mag worden toegelaten, is aanmelden via de website verplicht. Net als de 1,5 meter regel en een mondkapje (voor volwassenen). Ook tijdens het zitten.
Aanmelden kan online via deze link naar de agenda van de bibliotheek (ga naar de gewenste activiteit en datum en kies 'In winkelwagen'). Lees daar ook de regels i.v.m. corona.
Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via tel. 0575-492045.

  


Locatie

Locatie:
Bibliotheek
Bibliotheek

Omschrijving

De Bibliotheek in Gorssel is gevestigd in Den Oldenhof en is onder­deel van Graafschap Bibliotheken.
Hoofdstraat 45 B001, 7213 CR Gorssel
Website Graafschap Bibliotheken - pagina Gorssel

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends