Plantjesmarkt op het Acaciaplein

Wanneer:
zaterdag 14 mei 2022
Waar:
Acaciaplein
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Plein9 plantjesmarktPlantjesmarkt op het AcaciapleinHet is weer tijd voor kleur en fleur.
Op zaterdag 14 mei organiseert speeltuin- en buurtvereniging Plein 9 de jaarlijkse plantjes­markt. De verkoop van diverse eenjarige plantjes en vaste planten wordt op het Acaciaplein in Gorssel gehouden van 10 uur tot 15 uur.

14 mei is de laatste dag van IJsheiligen, het moment om eenjarig perkgoed weer aan te planten. Op de plantjesmarkt worden diverse fleurige planten verkocht, zoals geraniums, salvia en lobelia. Maar ook vaste planten zoals hosta’s en saxifraga zullen niet ontbreken. Terwijl kinderen kunnen spelen in de speeltuin, kunnen volwassenen struinen langs de plantjes die op het plein staan uitgestald. In de blokhut op het plein zijn koffie en thee verkrijgbaar. Er kan echter alleen contant worden afgerekend.

De opbrengst gaat naar de vereniging met als doel meer activiteiten te kunnen organiseren voor buurtgenoten en leden en voor het onderhoud van de speeltuin en eventuele vervanging van oude toestellen. Samen spelen en samen verbinden zijn de speerpunten van de vereniging.
Welkoop Gorssel sponsort deze plantjesverkoop en zorgt voor een verbreding van het aanbod.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website plein9.blogspot.nl of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

  


Locatie

Locatie:
Acaciaplein
Acaciaplein

Omschrijving

Het Acaciaplein in Gorssel heeft speelplekken voor kinderen en jeu de boules-banen. Er worden activiteiten georganiseerd door de buurtvereniging Plein9. 
Locatie op Gooogle Maps
 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends