Vroege vogels concert : Marietta Petkova

Wanneer:
zondag 12 juni 2022
Waar:
Kapel op 't Rijsselt
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Marietta PetkovaMarietta PetkovaIn het kader van het Zutphense Beethoven festival is er zondag 12 juni een 'vroege vogels' concert in Kapel op 't Rijsselt. De Bulgaars/Nederlandse ster­pianiste Marietta Petkova brengt haar programma Beethoven versus Debussy. 

Marietta Petkova raakt gevoelige snaren. Haar recitals lijken te voorzien in een steeds groter wordende behoefte aan echte zielsvervoering. Zij weet tot op het bot te ontroeren en zelfs overbekende stukken opnieuw hoorbaar te maken.
Petkova’s nieuwe programma is een ode aan de verbeelding en het gevoel. Ze blaast nieuw leven in de muziek van Beethoven, Liszt en Debussy. Een unieke ervaring voor jong en oud, kenners en niet-kenners.

Tijdens het vroege vogel concert speelt Petkova van Beethoven: 6 Bagatellen op.126 en pianosonata 27 in e mineur, op 90. Van Debussy: Suit pour le piano en een selectie van Preludes uit Boek 1 en 2.

Aanvang 09.30 uur

Meer info en kaartjes op de website van het Beethoven Festival  

  


Locatie

Locatie:
Kapel op 't Rijsselt
Kapel op 't Rijsselt

Omschrijving

Kapel op 't Rijsselt, Mettrayweg 25, 7211 LC Eefde
’t Rijsselt biedt een zelfstandig podium voor muziek en theater, met een overwegend klassieke programmering en andere muziekstijlen als jazz en wereldmuziek.
Website
Locatie op Google Maps

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends