Voorjaarsfair Tesselschade

Wanneer:
zaterdag 21 mei 2022
Waar:
Gorssel
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Tesselschadeboekje1831 kleinHandwerkboekje uit 1831Vrouwenvereniging Tessel­schade, afdeling Deventer en Omstreken, organiseert - na een onder­breking van twee jaar vanwege corona - op zaterdag 21 mei 2022 weer een voorjaars­verkoop in Gorssel bij Keukenstudio Stormink.
Tesselschade bestond in 2021 150 jaar en kreeg in december van dat jaar het predi­caat ‘Koninklijk’. Reden voor het bestuur om in het voorjaar van 2022 een lustrum­verkoop te organiseren. Ter gelegenheid van het jubileum zijn sjaals ontworpen met een kroon op het werk. Met mede­werking van Flora Inn, de bloemen cadeau winkel in Gorssel, wordt het een extra feestelijke verkoop. Ook wordt keramiek aan­geboden door Brigitte Saelens, die al jaren in haar Petit Atelier in Epse creatief is met aarde­werk, porselein en raku. Daarnaast zijn weer tafel­kleden, bridge-, kraam- en baby­cadeaus en nog veel meer te koop. En er is iets lekkers bij de koffie. 

Bezoekers van de voorjaars­fair zijn van harte welkom van 11.00 tot 15.00 uur bij Keuken­studio Stormink, Hoofdstraat 25 in Gorssel.

 


Locatie

Locatie:
Gorssel

Omschrijving

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends