Archief per maand

Januari 2012

Dit is het archief van alle nieuws­berichten die op Gorssel.nl zijn ver­schenen.
Kies een maand en de volgorde waarin de artikelen worden getoond.
Ook kunt u de zoek­functie (het vergroot­glas in het hoofdmenu) gebruiken.


Terug naar nieuws
6870

Speeltuin de Wielewaal op de schop

Speeltuin de Wielewaal gaat op de schop. Een aantal speeltoestellen worden vervangen en het aangrenzende bosje komt bij de speeltuin. Speeltuinvereniging de Wielewaal maakte samen met de buurt en de l... lees meer..

5507

Bouw Den Oldenhof vordert gestaag

Het zal de inwoners van Gorssel niet zijn ontgaan dat aan de Hoofdstraat op de plek van de oude Oldenhof aan een nieuw gebouw wordt gewerkt. In opdracht van woningstichting De Groene Waarden wordt Den... lees meer..

6266

Geen nieuwe rondweg, maar wat wel?

De provincie Gelderland heeft besloten dat er geen nieuwe rondweg om Gorssel komt. Ze volgt daarmee het standpunt van gedeputeerde staten en de gemeente Lochem. Op korte termijn zullen bepaalde kruisi... lees meer..

10148

Nieuws van Gorssel.nl

  Gorsselnaren waarderen Gorssel.nl    Gemiddeld 150 bezoekers per dag   Gemiddeld 14,5 pagina’s bekeken per bezoek   Veel bezoekers komen regelmatig lees meer..

6340

Herstel heemtuin en openluchttheater

Na De Groene Waarden, de Rabobank en de gemeente Lochem heeft nu ook de provincie Gelderland een bijdrage toegekend voor het herstelplan van de Heemtuin en het Openluchttheater in Gorssel. Komende wek... lees meer..

5760

Bibliotheek van Trefpunt naar Oldenhof

De bibliotheek verhuist later dit jaar van sport- en cultureel centrum ’t Trefpunt naar Den Oldenhof. In de nieuwe vestiging zullen minder oppervlak en een ander aanbod beschikbaar zijn. In ’t Tr... lees meer..


7717

Chinese bewegingskunst in Gorssel

Binnenkort start in het Trefpunt een cursus Taiji Quan en Qi Gong. Op 2 februari kunt u gratis kennismaken met deze vorm van Chinese bewegingskunst, gebaseerd op eenheid van lichaam en geest en die be... lees meer..

6969

Inloopmiddag in De Brink

Ook in dit nieuwe jaar kunt u iedere woensdagmiddag terecht voor een kopje koffie of thee in de Brink. Maar natuurlijk vooral om gezellig bij te praten met andere dorpsbewoners en ... lees meer..

7043

Feest bij jarige Swits mode

Swits bestaat tien jaar. Het is daarom nu extra feestelijk in de altijd al sfeervolle winkel van Lonneke Schaafsma. Swits is een speciaalzaak voor 2e hands merkkleding voor vrouwen en kinderen en vind... lees meer..

6464

Wethouder stelt Gorssel.nl in werking

Tijdens een druk bezochte bijeenkomst in het Trefpunt heeft wethouder mevrouw Wilma Heesen de website Gorssel.nl officieel in werking gesteld. Na een speech waarin zij het belang van de website voor lees meer..

9203

LochemEnergie nu echt van start

LochemEnergie heeft na een jaar voorbereidingen de eerste zonnecellen in Gorssel en andere kernen van Lochem geplaatst en er zullen nog veel andere initiatieven voor duurzame energie volgen. LochemEne... lees meer..

6765

Gorssel betrekt inwoners bij structuurvisie

Je eigen ideeën inbrengen voor de structuurvisie van je eigen gemeente. Dat is wat de Dorpsraad Gorssel wil en daarvoor organiseert zij het proces om die ideeën te verzamelen. Met het in 2008 opgestel... lees meer..

7859

Joop Hekkelman op Achterhoek FM

Schrijver, verhalenverteller èn dorpsgenoot Joop Hekkelman heeft zijn eigen radioprogramma bij Achterhoek FM. Elke eerste woensdagavond van de maand om 19.00 uur presenteert hij 'Op verhaal met streek... lees meer..

9552

Hoogwater IJssel

In november was er nog een laagterecord van de IJssel, maar nu kan Gorssel weer genieten van prachtige vergezichten en ondergelopen uiterwaarden.  Bekijk alle foto's in het Fotoalbum   G... lees meer..

7033

Activiteitencentrum viert eerste lustrum

Het Activiteitencentrum Gorssel biedt dagbesteding aan mensen met een lichamelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Deze bijeenkomsten vinden plaats in De Brink.  Mensen die ten gevo... lees meer..

7238

Jeugd succesvol in tafeltennistoernooi

De Sportclub Gorssel heeft op de valreep van het oude jaar een tafeltennistoernooi georganiseerd voor kinderen uit Gorssel, Joppe en Epse. Het was een leuke dag met spannende wedstrijden en een gezell... lees meer..

Resultaten 1 - 17 van 17