Archief per maand

Maart 2012

Dit is het archief van alle nieuws­berichten die op Gorssel.nl zijn ver­schenen.
Kies een maand en de volgorde waarin de artikelen worden getoond.
Ook kunt u de zoek­functie (het vergroot­glas in het hoofdmenu) gebruiken.


Terug naar nieuws
5188

Fiets mee met WTC Gorssel op 15 en 22 april

Gezien het succes van afgelopen jaren nodigt WielerTourClub Gorssel ook dit jaar belangstellenden (ook niet leden) uit om mee te fietsen op 15 en 22 april. Voor deze dagen zijn twee mooie routes uitge... lees meer..

8274

Veranderingen postkantoor Gorssel

De afzonderlijke balie van het postkantoor in de winkel van Bechtle gaat verdwijnen. Dat betekent echter niet dat het niveau van de dienstverlening achteruit zal gaan. Alle diensten van het postkantoo... lees meer..

8091

Personeel Vullerschool met beide benen op de grond ....

Leerkrachten en andere medewerkers van de J.A. de Vullerschool in Gorssel hebben een nieuwe personeelskamer. Werd tot voor kort op een bovenkamer de lunch genuttigd en overleg gevoerd, nu zitten zij g... lees meer..

7021

Ruim 100 deelnemers verwacht bij paardenmennen

Komend weekend organiseert Koetsiersvereniging Achter ’t Peerd menwedstrijden op en rondom haar clubterrein aan de Elzerdijk. De wedstrijden zijn landelijk bekend en er staan enkele toppers op het pro... lees meer..

6656

Nieuwe website voor speeltuinvereniging de Bolderhoek

Op deze website vindt u alle actuele informatie over speelmogelijkheden, activiteiten en organisatie van de speeltuinvereniging. Momenteel vindt u er informatie over het komende paasfeest, de fakke... lees meer..

4831

Foto's IJsseljazz 2011

Nieuw webalbum toegevoegd: IJsseljazz 2011, foto's van Niek Hidding   Gorssel, 27 maart 2012   lees meer..

6050

Kampioenskandidaat zoekt versterking!

Dames 1 van de volleybalvereniging van Sportclub Gorssel speelt al twee seizoenen bovenin de derde klasse. Het team staat nu zelfs op de eerste plaats en promotie ligt dit seizoen voor het grijpen. He... lees meer..

6064

Eerste zwembadkrant voor de burgemeester

De nieuwe bedrijfsleider van de zwembad De Boskoele Leonie Snellenberg en de badmeester van het Almense zwembad De Berkel Fennie Huzen, hebben het eerste exemplaar van de zwembadkrant aan burgemeester... lees meer..

9367

Wij zijn de hele dag in touw

Tussen rollen, klossen, spintollen en heel veel touw vertelt Albert Steenbergen over zijn touwslagerij. Eén van de twee overgebleven ambachtelijke touwslagerijen in Nederland. Geschiedenis, huidi... lees meer..

5090

Swing Cooperation zoekt mannen

Het Gorsselse popkoor ‘Swing Cooperation’, opgericht op 1 april 2010, bestaat momenteel uit 42 enthousiaste leden. Op zich is dat ongeveer het gewenste aantal, maar er is één probleem: de verhoud... lees meer..

7666

Zwembad de Boskoele zoekt vrijwilligers

De Stichting Gorsselse Zwembaden heeft dringend behoefte aan vrijwilligers voor de bemanning of be’vrouw’ing van de kassa/kiosk van De Boskoele. Het aantal vrijwilligers dat een ochtend per week in de... lees meer..

9059

Vrijwilligerswerk bij De Borkel

In de ouderenzorg zijn veel vrijwilligers werkzaam. Zorgteams komen immers vaak niet toe aan de sociale kant van de zorg, het kleine beetje extra aandacht en het delen van lief en leed. Ook De Borkel ... lees meer..

5785

Nederland Doet bij de Kompasnaald

Ook dit jaar is er weer hard gewerkt tijdens NL Doet bij scoutingvereniging Kompasnaald Gorssel. Bij het genot van een kopje koffie werden de taken verdeeld. De kampvuurkuil zou worden aangepakt e lees meer..

10536

Boek over de geschiedenis van Gorssel

De Oudheidkundige Vereniging De Elf Marken wil een boek uitbrengen over de geschiedenis van het dorp Gorssel. Op 14 maart jongstleden is tijdens een bijeenkomst in het Tramstation met enig ceremonieel... lees meer..

5790

NL Doet bij Scouting IJsselgroep een groot succes

Bij Scouting IJsselgroep zijn alle klussen die op het programma stonden voor NL Doet afgerond, dankzij de inzet van veel leden, familie en vrijwilligers. De schuur is klaar, de kampvuurkuil is gerenov... lees meer..

10006

Ooievaarsnest op kerk zorgt voor rijk nageslacht

Vorige week berichtten wij u dat de Gorsselse dorpsooievaars weer veilig waren teruggekeerd vanuit Afrika op hun nest op de kerk. Daar kregen we veel leuke reacties op, en daarom heeft de redactie van... lees meer..

6542

Vrijwilligers gezocht voor NL DOET

Aanstaande vrijdag en zaterdag, 16 en 17 maart, wordt de grootste vrijwilligersactie van Nederland, NL DOET, weer gehouden. Zes clubs en zorginstellingen in Gorssel doen hieraan mee en zij zoeken nog ... lees meer..

7008

Spetterende voorstelling Mini- en Shining Stars

Op theater erf ’t Walle gaven zaterdag 10 maart de muziektheatergroepen Mini Stars (8 tot 11 jaar) en Shining Stars (11 jaar en ouder) als afsluiting van hun cursus een wervelende voorstelling. De lees meer..

5135

Procedure Structuurvisie Gorssel verloopt voorspoedig

Zoals eerder gemeld is met de gemeente afgesproken dat de Dorpsraad Gorssel de inbreng voor de structuurvisie Lochem, die in 2012 wordt opgesteld, vanuit de kern Gorssel zelf organiseert, met het in 2... lees meer..

7479

Hoogste punt Den Oldenhof bereikt

Toekomstige gebruikers, de aannemer, vaklui, wethouders, buren en andere genodigden waren er getuige van hoe Yolanda Winkelhorst, directeur van De Groene Waarden, feestelijk de confettibom liet ontplo... lees meer..

6986

Dorpsooievaars terug uit Afrika

Het ooievaarsstel is na overwintering in Afrika weer terug op de kerk in Gorssel en er wordt weer druk gebouwd aan het nest en gepaard. De Gorsselse ooievaars overwinteren in west Afrika en het i... lees meer..

5678

Sluiting gemeentebalie Gorssel dreigt

Het college van B&W heeft het voornemen de gemeentebalies in Gorssel op te heffen zodra het nieuwe gemeentehuis in Lochem klaar is. Voor diensten die niet digitaal afgehandeld kunnen worden moeten... lees meer..

8506

Bosrestaurant Joppe bestaat 1 jaar: "Het totaalplaatje klopt"

Wie zitten er achter Het Bosrestaurant en wat is het verhaal achter de onderneming die in één jaar tijd een naam in en buiten het dorp heeft weten op te bouwen? De ondernemersredactie van Gorssel.nl g... lees meer..

Resultaten 1 - 23 van 23