Archief per maand

Juli 2012

Dit is het archief van alle nieuws­berichten die op Gorssel.nl zijn ver­schenen.
Kies een maand en de volgorde waarin de artikelen worden getoond.
Ook kunt u de zoek­functie (het vergroot­glas in het hoofdmenu) gebruiken.


Terug naar nieuws
5585

Meldpunt Activering en Signalering (ACSI)

De Stichting Ouderenwerk Lochem (SOL) is vorig jaar gestart met het project Meldpunt Activering en Signalering (ACSI). Het project is bestemd voor mensen van 65 jaar en ouder die niet i... lees meer..

5865

Plaatsing nieuwe brug over Twentekanaal

De provincie Gelderland werkt aan de nieuwe N348 Zutphen-Eefde. Eén van de onderdelen van de aanleg van de N348 is een nieuwe brug over het Twentekanaal. In het weekend van 11 augustus wordt deze brug... lees meer..

8990

Vierde editie Tuinweekend Gorssel

Op vrijdag, zaterdag en zondag 27, 28 en 29 juli (van 10.00 – 16.00 uur) vindt voor de vierde maal het jaarlijkse Tuinweekend Gorssel plaats: zes prachtige tuinen in en rond Gorssel zetten gezamenlijk... lees meer..

5697

Thuis Informatie Project

Via het Thuis Informatie Project (een van de activiteiten van de Stichting Ouderenwerk Lochem) kunnen senioren geïnformeerd worden over voorzieningen die voor hen van belang zijn, of in de toekomst va... lees meer..

6810

Telefooncirkel

Een personenalarmeringssysteem (een alarmapparaat met halsmedaillon of polsband) biedt zelfstandig wonende ouderen de mogelijkheid om in noodgevallen hulp in te roepen van derden, door middel van een ... lees meer..

7808

Moderne monumenten in Gorssel

In je eigen woonomgeving sta je er niet altijd bij stil (je loopt er zelfs meestal gedachteloos langs), maar ons dorp heeft veel huizen met een bijzondere architectuur. Het gaat dan niet om monumenten... lees meer..

5295

Wijn drinken is een belevenis

Zomerse wijntip van Wijnkooperij Klosters en een boeiende kennismaking met dit bedrijf in de rubriek Ondernemer in Beeld op Gorssel.nl    ... lees meer..

5706

Verkiezing Gelders boerenerf 2012

Gelderland heeft honderden mooie boerenerven. Boerenerven horen bij het landschap en bepalen voor een belangrijk deel de identiteit van een streek. Om hiervoor aandacht te vragen organiseert Boeren-Er... lees meer..

8324

Fraaie mozaïekbank voor Den Oldenhof

De Dorpsraad Gorssel heeft kunstenaar Kees Schwarze en Mirjam Tiggeloven gevraagd een mozaïekbank te ontwerpen ter gelegenheid van de voltooiing van de nieuwbouw van Den Oldenhof. De bank zal worden g... lees meer..

6735

Rondvlucht voor vertrekkende meester Raymond

Op de laatste dag vóór de zomervakantie heeft groep 4a van de J.A. de Vullerschool in Gorssel haar meester Raymond Berghs op een bijzondere manier verrast. Hij werd 'ontvoerd' voor een rondvlucht bove... lees meer..

7498

Toekomstige bewoners Grooterkamp slaan eerste paal

Woningstichting De Groene Waarden is gestart met de bouw van de eerste woningen in de nieuwe wijk Grooterkamp in Gorssel. Donderdag werd symbolisch de eerste paal geslagen door onder meer de toekomsti... lees meer..

7275

Kampeerweekend in Hattem

Op 15, 16 en 17 juni j.l. was er weer het kampeerweekend van v.v. Gorssel. Voor de 28e keer werd dit spektakel weer gehouden en reisden 56 spelers voor de vijfde keer naar de prachtig gelegen accommod... lees meer..

9119

Gewijzigde openingstijden Rabobank Gorssel

Vanaf 1 juli 2012 gelden voor de Rabobank Graafschap-Noord gewijzigde openingstijden. Het servicekantoor in Gorssel aan de Hoofdstraat 48 is dinsdag t/m vrijdag geopend van 09.30-12.30 uur. H... lees meer..

7475

Sport en gezelligheid tot in de laatste uurtjes

LTC Gorssel lijkt terug op een geslaagd Markepaal tennistoernooi. Ruim 250 deelnemers vanuit de hele regio speelden tot laat in de avond en ook dan nog aangemoedigd door vele fans. Iedere avond live m... lees meer..

5240

Nog geen besluit over loket Gorssel

De gemeenteraad heeft voor de tweede keer vergaderd over het handhaven van een gemeentelijk loket in Gorssel, maar opnieuw daarover nog geen besluit genomen. Er komt nu een nieuw onderzoek naar de mog... lees meer..

6520

Pasmanmanege krijgt cadeaus

In haar onlangs verschenen Nieuwsbrief zomer 2012 meldt de Pasmanmanege (Stichting Paardrijden Gehandicapten Deventer Gorssel e.o.) een aantal bijzondere giften te hebben ontvangen. De Pasmanmanege li... lees meer..

6008

Help ’t Veldje met uw stem

Buurtvereniging De Wielewaal is genomineerd door het Rabo Coöperatiefonds voor een financiële bijdrage voor een nieuw voetbalveld van kunstgras voor ’t Veldje. Leden van de Rabobank kunnen hun stem ui... lees meer..

Resultaten 1 - 17 van 17