Juli 2012

Nieuwsarchief

 

Dit is het archief van alle nieuws­berichten die op Gorssel.nl zijn ver­schenen. Kies een maand en de volgorde waarin de artikelen worden getoond.
Ook kunt u de zoek­functie (het vergroot­glas in het hoofdmenu) gebruiken.

Terug naar nieuws

 

5625

Meldpunt Activering en Signalering (ACSI)

De Stichting Ouderenwerk Lochem (SOL) is vorig jaar gestart met het project Meldpunt Activering en Signalering (ACSI). Het project is bestemd voor mensen van 65 jaar en ouder die niet in aanmerking komen voor een AWBZ-indicatie voor activering of dagbehandelin... lees meer..

5915

Plaatsing nieuwe brug over Twentekanaal

De provincie Gelderland werkt aan de nieuwe N348 Zutphen-Eefde. Eén van de onderdelen van de aanleg van de N348 is een nieuwe brug over het Twentekanaal. In het weekend van 11 augustus wordt deze brug van maar liefst 117 meter in één keer geplaatst. Een spectaculaire gebeurt... lees meer..

9053

Vierde editie Tuinweekend Gorssel

Op vrijdag, zaterdag en zondag 27, 28 en 29 juli (van 10.00 – 16.00 uur) vindt voor de vierde maal het jaarlijkse Tuinweekend Gorssel plaats: zes prachtige tuinen in en rond Gorssel zetten gezamenlijk drie dagen achtereen hun tuinpoort voor bezoekers open. ... lees meer..

5739

Thuis Informatie Project

Via het Thuis Informatie Project (een van de activiteiten van de Stichting Ouderenwerk Lochem) kunnen senioren geïnformeerd worden over voorzieningen die voor hen van belang zijn, of in de toekomst van belang kunnen worden. Alle mensen van 70 jaar en ouder, die zelfstan... lees meer..

6863

Telefooncirkel

Een personenalarmeringssysteem (een alarmapparaat met halsmedaillon of polsband) biedt zelfstandig wonende ouderen de mogelijkheid om in noodgevallen hulp in te roepen van derden, door middel van een druk op een knop. ... lees meer..

7920

Moderne monumenten in Gorssel

In je eigen woonomgeving sta je er niet altijd bij stil (je loopt er zelfs meestal gedachteloos langs), maar ons dorp heeft veel huizen met een bijzondere architectuur. Het gaat dan niet om monumenten van hoge ouderdom, maar om voorbeelden van architectonische vormgeving uit... lees meer..

5332

Wijn drinken is een belevenis

Zomerse wijntip van Wijnkooperij Klosters en een boeiende kennismaking met dit bedrijf in de rubriek Ondernemer in Beeld op Gorssel.nl    ... lees meer..

5747

Verkiezing Gelders boerenerf 2012

Gelderland heeft honderden mooie boerenerven. Boerenerven horen bij het landschap en bepalen voor een belangrijk deel de identiteit van een streek. Om hiervoor aandacht te vragen organiseert Boeren-Erf-Goed-Gelderland de verkiezing Gelders Boerenerf van het Jaar 2012. Ook in... lees meer..

8388

Fraaie mozaïekbank voor Den Oldenhof

De Dorpsraad Gorssel heeft kunstenaar Kees Schwarze en Mirjam Tiggeloven gevraagd een mozaïekbank te ontwerpen ter gelegenheid van de voltooiing van de nieuwbouw van Den Oldenhof. De bank zal worden geplaatst in de groenstrook tussen Den Oldenhof en het (markt)plein. De bank... lees meer..

6823

Rondvlucht voor vertrekkende meester Raymond

Op de laatste dag vóór de zomervakantie heeft groep 4a van de J.A. de Vullerschool in Gorssel haar meester Raymond Berghs op een bijzondere manier verrast. Hij werd 'ontvoerd' voor een rondvlucht boven zijn school.  ... lees meer..

7558

Toekomstige bewoners Grooterkamp slaan eerste paal

Woningstichting De Groene Waarden is gestart met de bouw van de eerste woningen in de nieuwe wijk Grooterkamp in Gorssel. Donderdag werd symbolisch de eerste paal geslagen door onder meer de toekomstige huurders. Directeur Yolanda Winkelhorst stond even stil bij dit belangri... lees meer..

7343

Kampeerweekend in Hattem

Op 15, 16 en 17 juni j.l. was er weer het kampeerweekend van v.v. Gorssel. Voor de 28e keer werd dit spektakel weer gehouden en reisden 56 spelers voor de vijfde keer naar de prachtig gelegen accommodatie De Christinahoeve midden in de bossen van Hattem.  ... lees meer..

9175

Gewijzigde openingstijden Rabobank Gorssel

Vanaf 1 juli 2012 gelden voor de Rabobank Graafschap-Noord gewijzigde openingstijden. ... lees meer..

7517

Sport en gezelligheid tot in de laatste uurtjes

LTC Gorssel lijkt terug op een geslaagd Markepaal tennistoernooi. Ruim 250 deelnemers vanuit de hele regio speelden tot laat in de avond en ook dan nog aangemoedigd door vele fans. Iedere avond live muziek en Indisch buffet zorgden voor een gezellig toernooi. ... lees meer..

5276

Nog geen besluit over loket Gorssel

De gemeenteraad heeft voor de tweede keer vergaderd over het handhaven van een gemeentelijk loket in Gorssel, maar opnieuw daarover nog geen besluit genomen. Er komt nu een nieuw onderzoek naar de mogelijkheden van een loket in Gorssel na sluiting van het bestaande loket in ... lees meer..

6563

Pasmanmanege krijgt cadeaus

In haar onlangs verschenen Nieuwsbrief zomer 2012 meldt de Pasmanmanege (Stichting Paardrijden Gehandicapten Deventer Gorssel e.o.) een aantal bijzondere giften te hebben ontvangen. De Pasmanmanege ligt aan de Mettrayweg in het buitengebied tussen Eefde en Gorssel. ... lees meer..

6073

Help ’t Veldje met uw stem

Buurtvereniging De Wielewaal is genomineerd door het Rabo Coöperatiefonds voor een financiële bijdrage voor een nieuw voetbalveld van kunstgras voor ’t Veldje. Leden van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen op dit project en zo bepalen hoeveel geld De Wielewaal ontvangt vo... lees meer..

Resultaten 1 - 17 van 17