Archief per maand

Oktober 2012

Dit is het archief van alle nieuws­berichten die op Gorssel.nl zijn ver­schenen.
Kies een maand en de volgorde waarin de artikelen worden getoond.
Ook kunt u de zoek­functie (het vergroot­glas in het hoofdmenu) gebruiken.


Terug naar nieuws
3387

Dankbaarheid in crisistijd

De Protestantse Gemeente Gorssel - Epse besteedt ieder jaar rond begin november aandacht aan de zogenaamde ‘Dankdag’. Dan worden er goederen ingezameld, die vervolgens geschonken worden aan de Voedsel... lees meer..

3945

Buitenkunstig, ook in 2013?

Bijna iedereen in Gorssel heeft de afgelopen jaren over het festivalterrein van ‘Buitenkunstig’ geslenterd. Sinds 2010 werd  begin juni dit jaarlijkse festival door de Gorsselse ondernemers georg... lees meer..

4100

Nederland Leest 2012: ‘De donkere kamer van Damokles’

Op 1 november 2012 begint de meest spraakmakende campagne van het jaar. Voor de zevende keer brengt ‘Nederland Leest’ een boek uitgebreid onder de aandacht. Een maand lang staat één boek volop in de s... lees meer..

6236

Gorsselse Heidetoertocht voor MTB op 4 november

Op 4 november a.s. houdt WTC Gorssel al weer voor de 26e keer de Gorsselse Heide Veldtoertocht. Door jarenlange ervaring van deze enthousiaste fietsclub is het een goed georganiseerde MTB tocht met pr... lees meer..

6077

Eerste schep zand verplaatst in de Ravenswaarden

Bij het zandgat in de Gorsselse uiterwaarden wordt een leefgebied voor de ooievaar aangelegd. Op 22 oktober werd de eerste schep zand verplaatst voor het project ‘plas-drasgebied Ravenswaarden’. ... lees meer..

6700

Fairtrade Week bij Wereldwinkel

Tijdens de fairtrade week van woensdag 24 oktober tot 4 november wordt landelijk op verschillende manieren aandacht gevraagd voor fairtrade producten. Door het kopen van deze producten draagt u bij aa... lees meer..

4959

Alzheimer Nederland zoekt collectanten

In de week van 5 tot 10 november a.s. vindt de collecte van Alzheimer Nederland plaats, ook in Gorssel, Epse en Eefde. De jaarlijkse collecte is een belangrijke bron van inkomsten voor Alzheimer Neder... lees meer..

4152

Sutfene viert hoogste punt nieuwbouw De Borkel

Op vrijdag 19 oktober is het hoogste punt bereikt van de eerste bouwfase van de nieuwbouw van De Borkel. De bewoners van het woonzorgcentrum in Gorssel werden getrakteerd op iets lekkers bij de koffie... lees meer..

4664

Succesvolle rommelmarkt in De Borkel

Op zaterdag 6 oktober jl. was er een rommelmarkt in de Wim Cornaxzaal van De Borkel in Gorssel. Deze rommelmarkt was georganiseerd door medewerkers van afdeling de Flora. Het doel van de rommelmarkt w... lees meer..

5752

Geschiedenis Den Oldenhof geboekstaafd

Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe Oldenhof verscheen het boek ‘Den Oldenhof-Gorssel, De geschiedenis van een toekomst’. Auteur Willem de Rode vertelt over verleden en heden van een van Gors... lees meer..

3960

Geslaagde rijvaardigheidsritten SOL

Afgelopen donderdag hebben 23 inwoners van de gemeente Lochem van 50+, onder begeleiding van een ervaren rijinstructeur, een rijvaardigheidsrit afgelegd. De ritten werden georganiseerd door Veilig Ver... lees meer..

6817

Feestelijke officiële opening Den Oldenhof

Er waren muziek, lovende woorden en ‘champagne’. Zaterdagochtend werd het nieuwe Den Oldenhof officieel geopend. Demissionair minister Henk Kamp ontkurkte de opblaasfles champagne naast de ingang. Kle... lees meer..

4458

Gorssel swingt

Aan de voet van het dorp is het al voelbaar: Gorssel swingt. Muzikanten uit het hele land komen naar de Deventerweg voor Saxpoint, de grootste saxofoonspeciaalzaak van Nederland. Lees het verhaal ov lees meer..

6930

Geen gemeenteloket in Gorssel

Er komt geen gemeenteloket in Gorssel na sluiting van het gemeentehuis eind van het jaar. Dat was de uitkomst van een roerige raadsvergadering gisteravond in Lochem. In juli stelde het colle... lees meer..

10575

De nieuwe Oldenhof is klaar

De nieuwbouw van Den Oldenhof is voltooid en oude en nieuwe huurders hebben hun intrek genomen. Op 13 oktober vindt de officiële opening plaats, met daarna een open huis.      ... lees meer..

5931

Geslaagde boekenmarkt op de Vullerschool

De traditionele kinderboekenmarkt op de J.A. de Vullerschool was ondanks het slechte weer een succes. De boeken werden in de klassen verkocht; ook daar konden de kleedjes met boeken op, naast en onder... lees meer..

Resultaten 1 - 16 van 16