2013

Nieuwsarchief

 

Dit is het archief van alle nieuws­berichten die op Gorssel.nl zijn ver­schenen. Kies een maand en de volgorde waarin de artikelen worden getoond.
Ook kunt u de zoek­functie (het vergroot­glas in het hoofdmenu) gebruiken.

Terug naar nieuws

 

3377

De redactie van Gorssel.nl wenst u een goed 2014

Een gelukkig nieuwjaar voor alle Gorsselnaren en bezoekers van Gorssel.nl. Een jaar waarin we met elkaar weer een actieve gemeenschap mogen zijn met een bruisend verenigingsleven en succesvol ondernemerschap. Een jaar ook waarin de nieuwbouw van de Borkel en het museum (bi lees meer..

4669

Prachtige Wintervoorstelling in Openluchttheater

Ongeveer 400 bezoekers hebben zaterdagavond genoten van een sfeervolle avond in het Gorssels Openluchttheater. Ook het weer werkte mee, al werd het na een uur stilstaan of zitten toch wel erg koud. Het theater was verlicht met honderden kaarsjes, de bomen rondom waren uitgel... lees meer..

5359

Sfeervolle tweede editie Herdertjestocht Gorssel

De Protestante Gemeente Gorssel/Epse organiseerde op 22 december 2013 de tweede editie van de Herdertjestocht. Jong en oud waren ingezet om te helpen bij de organisatie van deze geslaagde tocht. De Herdertjestocht hoort thuis in de rij van belangrijke Gorsselse evenementen lees meer..

5643

VVV Gorssel sluit kantoor

De vestiging Gorssel van de Lochemse VVV sluit per 1 februari 2014 haar deuren. Er komt een agentschap volgens het ‘shop-in-shop’ principe op een andere locatie voor in de plaats. Bezuinigingen liggen ten grondslag aan het besluit tot inkrimpen van de toeristische infor... lees meer..

5204

Gildedruk in Gorssel sluit per 1 januari

Gildedruk in Gorssel beëindigt op 1 januari haar activiteiten. Het bedrijf voor kopieer-, print- en drukwerk  is gevestigd in het Everdinahof achter de Wereldwinkel, tegenover het voormalige gemeentehuis. Gildedruk is een activiteit van Stichting Philadelphia en biedt w... lees meer..

495

Actueel aanbod huurwoningen IJsseldal Wonen

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. ... lees meer..

4844

Fijne feestdagen

De redactie van Gorssel.nl wenst u actieve feestdagen.Geen witte Kerst, zoals op deze foto vanaf de hoek van de Lindelaan en Esdoornlaan, maar voor wie dat wil wel volop mogelijkheden voor uitstapjes (zie 'Erop uit' in het menu) en evenementen (zie Agenda).    &n... lees meer..

4848

Geslaagd eerste jaar Openluchttheater Gorssel

De organisatie van het Openluchttheater Gorssel kijkt tevreden terug op het eerste seizoen na de renovatie van het theater. Er zijn vijf voorstellingen geweest en die trokken 100 tot 500 bezoekers per keer. Er zijn veel enthousiaste vrijwilligers die alles rondom de voorstel... lees meer..

5506

Warchild-actie Vullerschool levert € 3.872,50 op

Tijdens de Kerstmarkt van de Vullerschool is maar liefst € 3.872,50 bijeengebracht voor Warchild. Dat prachtige bedrag is de opbrengst van de loterij waarvoor de Gorsselse ondernemers royaal prijzen ter beschikking hebben gesteld, en van de verkoop van door de kinderen zelf ... lees meer..

4346

Nieuwe cursus Volksuniversiteit in Gorssel

In februari 2014 biedt de bibliotheek in Den Oldenhof ruimte aan een nieuwe cursus, georganiseerd door de Volksuniversiteit Stedendriehoek. De cursus heeft als onderwerp: Buitenplaatsen en hun bewoners.   ... lees meer..

6333

Kerstbomen en kerstsfeer bij Kwekerij De Veldsprong

De hond ligt behaaglijk bij de vuurkorf. Bezoekers drinken koffie of chocolademelk. Er is een ruime keus uit kerstbomen. Kwekerij De Veldsprong is tot Kerst iedere dag geopend (behalve zondag) van 9 tot 17 uur. ... lees meer..

5347

Gezellig winkelen op koopzondag in Gorssel op 22 december

Het is gezellig winkelen in Gorssel. Ook, of misschien wel juist, tijdens de donkere dagen voor Kerst. De winkeliers hebben de sfeerverlichting weer opgehangen en de driepoten met lantaarn voor de deur gezet. Op 22 december is het koopzondag. Veel winkels zijn dan open ... lees meer..

4387

Bakkerij Van Helvoort bakt voor Serious Request

Bakkerij Van Helvoort doet weer mee met de actie Serious Request. Dit jaar bakt hij niet alleen het bijzondere 3FM Serious Request broodje, maar ook een speciale Serious Request cake. De opbrengst komt ten goede aan het actiedoel van Serious Request: het terugdringen van kin... lees meer..

7666

40 jaar Kerststal bij de kerk in Joppe

Al weer voor de 40e keer wordt er bij de R.K.-kerk in Joppe een buitenkerststal gebouwd door vrijwilligers van de geloofsgemeenschap. Jos Hafkamp coördineert de bouw en met veel vrijwilligers realiseert hij een grote stal waar naast de kribbe een ezel, schapen en een kameel ... lees meer..

5804

GoldSinger trekt twee maal volle zaal

De muzikale kerstvoorstelling GoldSinger wist zaterdag 14 en zondag 15 december zo’n 1100 enthousiaste bezoekers naar 't Trefpunt te trekken. Zij werden meegenomen in het verhaal van GoldSinger. ... lees meer..

4919

Canticum zingt ‘A Ceremony of Carols’ van Benjamin Britten

Zaterdag 21 december zal het Gorssels koor Canticum aangevuld met muzikale ondersteuning en solisten het beroemde muziekstuk ‘A Ceremony of Carols’ van Benjamin Britten uitvoeren in de kerk in Gorssel. Lees in dit artikel meer over deze uitvoering en over het Canticum. ... lees meer..

5829

Kinderen Vullerschool druk in de weer voor kerstmarkt

De kerstmarkt van de Vullerschool staat dit jaar in het teken van een geldinzamelingsactie voor Warchild. Deze actie wordt breed ondersteund door de ondernemers in Gorssel en de kinderen van school zijn druk in de weer met het maken van knutsels en lekkernijen die tijdens de... lees meer..

5869

Computercursus voor senioren in Het Hart te Eefde

Eind januari willen SCW Gorssel en een tiental vrijwillige docenten voor de zesde keer een computercursus voor senioren uit de oude gemeente Gorssel aanbieden. Een cursus voor PC, iPad of Samsung Galaxy tablet. Het zijn 10 lessen van 1½ uur die iedere dinsdagochtend vanaf 21... lees meer..

4344

Twee boekpresentaties bij kantoorboekhandel Bechtle

Op 18 december a.s. vinden twee boekpresentaties plaats bij kantoorboekhandel Bechtle in Gorssel: ’s middags is er een toelichting bij zijn eerder dit jaar verschenen boek over Het Hassink in Epse en ’s avonds geven auteur en fotograaf een lezing over hun fotoboe lees meer..

4758

Elektrisch oplaadpunt voor auto’s in Gorssel

In de gemeente Lochem zijn vier openbare oplaadpunten voor elektrische auto’s geplaatst. Een van de oplaadpunten bevindt zich bij ’t Trefpunt in Gorssel. Burgemeester Huijbregts-Schiedon en wethouder Bussink nemen deze oplaadpunten op 18 december met een symbolisch... lees meer..

4727

D66 pleit voor openstelling IJsseldijken

D66 Lochem zal in haar verkiezingsprogramma voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 2014 pleiten voor openstelling van de IJsseldijken bij Gorssel op korte termijn. De partij vindt dat de gemeente Lochem daarvoor maximale invloed moet uitoefenen op het Waterschap Rijn&IJss... lees meer..

5449

Kinderen stellen vragen aan nieuwe burgemeester

Begin 2014 krijgt Lochem een nieuwe burgemeester. Het Kinderknooppunt en de gemeente Lochem willen kinderen uit de hele gemeente de kans geven om tijdens een echte persconferentie vragen te stellen aan de nieuwe burgemeester.   ... lees meer..


4532

Zonnepanelen op huurwoningen

LochemEnergie en IJsseldal Wonen bieden de komende periode vijftig huurders binnen de oude gemeente Gorssel de mogelijkheid om zonnepanelen te huren. De energiepartner van LochemEnergie biedt daarnaast een korting op de jaarlijkse energieafrekening en IJsseldal Wonen ge... lees meer..

3874

Kerstmarkt bij Trefpunt uitstekend bezocht

Voor een gezellige Kerstmarkt hoefden de inwoners van Gorssel en omstreken niet naar Duitsland af te reizen. Op zondag 8 december stonden in en voor ’t Trefpunt zo’n 50 kramen met een grote verscheidenheid aan zelfgemaakte kerstartikelen. ... lees meer..

3752

Kaartverkoop GoldSinger gaat hard

Nog een weekje repeteren voor de koren, solisten, acteurs en musici van GoldSinger en dan is het zo ver. Zaterdag en zondag 14 en 15 december zijn de uitvoeringen. De kaartverkoop loopt goed en de organisatie raadt u aan tijdig een kaartje te kopen.  ... lees meer..

5517

Nieuwe dirigent bij Kunstmin

Muziekvereniging Kunstmin heeft een nieuwe dirigent: Jan Schoonhoven zal zich tijdens het komende nieuwjaarsconcert voor het eerst aan het publiek presenteren. Het nieuwjaarsconcert vindt plaats op 5 januari 2014 in Het Hassink in Epse.  ... lees meer..

7055

SPORT ’88 bestaat 25 jaar

De trim- en ATB club SPORT ’88  uit Joppe vierde onlangs haar 25-jarig jubileum. In het jubileumjaar voorzagen enkele sponsors zowel de hardlopers als de ATB-ers van uniforme zomer en winterkleding. ... lees meer..

4750

Feestelijk onthaal Sinterklaas!

Sinterklaas en zijn pieten zijn ondanks de kou en harde wind warm verwelkomd door de kinderen van de Vullerschool, de burgemeester en veel ouders en grootouders. Sint kwam per boot naar de veerstoep en vandaar ging het in optocht naar de Oldenhof waar Sint en pieten van alle... lees meer..


5037

Gorsselse koektrommel bij Van Helvoort

Bakkerij Van Helvoort draagt Gorssel een warm hart toe, en heeft daarvoor niet alleen brood en banket in de aanbieding. Er is nu ook een prachtige koektrommel met een afbeelding van het fraai gerestaureerde Tramstation te koop. Leuk om cadeau te geven, al of niet met inhoud.... lees meer..

4478

Openluchttheater zoekt vrijwilligers voor groenonderhoud

Het sfeervolle Gorsselse openluchttheater wordt geheel gerund door vrijwilligers. Groenploeg, barteam, onderhoud, beheer, programmering; alles wordt gedaan door vrijwilligers. De groenploeg zoekt versterking. Iets voor u? Nuttig en leuk. A.s. zaterdag 7 december kunt u al aa... lees meer..

3711

"Zingen is verbinding met jezelf ... en met elkaar"

Verbinding is de basis van het veelzijdig muzikale bedrijf van Juliette Dumoré, Dumo Sound. Veel mensen kennen Juliette als dirigent van Swing Cooperation en de koren van de kerstmusicals van Winterwonderland. Daarnaast geeft zij zang- en pianoles, en landelijk werkt Juliett... lees meer..

4200

Gezellige Kerstmarkt bij 't Trefpunt

Op zondag 8 december van 11.00 tot circa 16.00 uur is er een gratis toegankelijke creatieve kerstmarkt in en buiten ’t Trefpunt met ongeveer 50 kraampjes waar standhouders hun ruime keuze zelfgemaakte kerstartikelen te koop aanbieden, of jong en oud zelf artikelen kunne... lees meer..

10367

Pasmanmanege, niet zomaar een manege

Bij de Pasmanmanege aan de Mettrayweg tussen Gorssel en Eefde rijden veel mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Een prachtige tijdsbesteding, die ook nog eens een gunstige invloed heeft op de ontwikkeling. De huidige voorzitter van de manage neemt afscheid... lees meer..

4866

Onbekende Engelse klassieker in Gorssel

Diverse getuigen hebben zondagmiddag een onbekende Engelse klassieke auto gezien op het Nijverheidsplein. Er stond een wat vreemde man in pak bij. Niemand kan vertellen wat die auto en die man daar deden. Heeft het te maken met de voorstelling ‘GoldSinger’ op 14 of 15 decemb... lees meer..

6635

'Unplugged' landschap schilderen

In het Tramstation van Gorssel kunt u tot eind december schilderijen en tekeningen zien van de impressionistische landschapschilder Rudy Volbeda uit Epse. Natuurliefhebber Rudy schildert het liefst buiten, 'unplugged' dus. ... lees meer..

8481

Nieuwe dichtbundel van Dick van Welzen verschenen

Van de Gorsselse dichter en schilder Dick van Welzen is onlangs een tweede dichtbundel verschenen. De bundel draagt de titel ‘Ik zal je dromen’ en telt vijftig gedichten waarbij de dichter op beschouwende wijze en met oog voor detail uiteenlopende thema's aandraagt. ... lees meer..

4759

‘Mediamasters2013 diploma’ voor kinderen Vullerschool

Afgelopen week hebben de kinderen van beide groepen 8 van J. A. de Vullerschool, onder de bezielende leiding van Karin Sieders (mediacoach en tevens ouder van deze school), de digitale landelijke mediagame ‘Mediamasters 2013’ gespeeld. ... lees meer..

5169

Scouting IJsselgroep aan de slag met ‘Ghana Experience’

In december gaan de welpen van Scouting IJsselgroep aan de slag met de 'Ghana Experience'. Dit initiatief van Scouting Nederland heeft als doel scouts in Nederland en Ghana met elkaar te verbinden. Een uitdagend uitstapje voor de Gorsselse scouts. ... lees meer..

6792

Yaany Catering kookt voor de Voedselbank

Komend weekend kookt Iet Looise van Yaany Catering weer maaltijden voor liefhebbers van de Thaise keuken. De opbrengst na aftrek van kosten is voor de Voedselbank in Zutphen. U kunt vooraf bestellen voor afhalen op zaterdag 30 november of zondag 1 december. De vorige kookact... lees meer..

6880

Gorsselse Sabin Paalman opent winkel in Zutphen

Op 30 november opent de Gorsselse Sabin Paalman in Zutphen haar winkel Sabb Wonen & Leven, een eigentijdse woonwinkel met onder meer een bijzondere collectie kussens. “Het is een droom die uitkomt. Ik heb dit altijd graag gewild.” ... lees meer..

4911

Feestelijke ontvangst van Sinterklaas in Gorssel

Donderdagochtend 5 december loopt Gorssel uit, want dan komt Sinterklaas aan bij de veerstoep bij de IJssel. Natuurlijk wordt hij feestelijk welkom geheten door kinderen en volwassenen. Het zijn drukke tijden voor de Sint en het is een hele organisatie. Daarbij hoort een str... lees meer..

4135

Van ‘t Erve voorgedragen als nieuwe burgemeester Lochem

De gemeenteraad van Lochem heeft op maandag 25 november 2013 na een extra raadsvergadering de heer S.W. van ‘t Erve (36) voorgedragen als nieuwe burgemeester van de gemeente Lochem. Hij is daarmee de verwachte opvolger van Frans Spekreijse, die per 1 oktober 2013 zijn functi... lees meer..

4959

Nieuwbouw Borkel: Fase 2 gestart

De tweede fase van de nieuwbouw van De Borkel is in volle gang. De bouw van het nieuwe hoofdgebouw is wat vertraagd doordat er wijzigingen zijn aangebracht in het ontwerp van de begane grond. Op 24 oktober jl. zijn de werkzaamheden hiervoor gestart met het boren van pal... lees meer..

3592

Fundering en kelder museum bijna klaar

Vanaf de straat is het niet zo goed te zien, maar onder het maaiveld wordt hard gewerkt aan de fundering en de kelders van het Museum voor Modern Realisme. Komende weken worden de wanden van de kelder geplaatst en zal de vloer van de begane grond zichtbaar worden. Gorssel.nl... lees meer..

6472

Wine & Dine op woensdag 27 november in Bosrestaurant Joppe

Het Bosrestaurant Joppe organiseert in samenwerking met Cees Oxener van Wijnwinkel Vinox op woensdag 27 november een Wine & Dine avond. Een ideale kans om op deze avond mooie wijnen uit de Languedoc-Roussillon en de wijze van koken van het Bosrestaurant (nog) beter te le... lees meer..

663

Actueel aanbod huurwoningen IJsseldal Wonen

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft een kleine eindwoning aan de Meidoornst... lees meer..

4132

Meditatieve cursus ‘Awakening your Lightbody’

Yoga en ‘Lightbody’ docente Camee Michon start in januari een nieuwe meditatieve cursus van 18 sessies. Deelnemers leren hun lichtlichaam te activeren om daarmee oude patronen, pijn en emoties makkelijker los te laten. Op vrijdagmiddag 29 november en maandagavond 9 dece... lees meer..

3934

Rotary Gorssel stuurt Shelterboxen naar Filippijnen

Heel Nederland tast in de buidel voor de Filippijnen en ook Rotary Gorssel doet mee. De serviceclub heeft via haar internationale netwerk twee zogeheten Shelterboxen naar het getroffen gebied gestuurd. ... lees meer..

8966

Stichting JanBrand vijfentwintig jaar ‘jong’!

Stichting JanBrand vierde zaterdag 16 november jl. haar vijfde lustrum in de ‘JanBrandhof’ aan de Molenweg in Gorssel. Veel mooie woorden, herinneringen en blije gezichten bij bewoners en begeleiding. ... lees meer..

3839

Gezocht: seniorenvoorlichters

De Stichting Ouderenwerk Lochem (SOL) zoekt vrijwilligers die seniorenvoorlichter willen worden voor het Thuis Informatie Project (TIP). Via het TIP worden senioren in de gemeente geïnformeerd over voorzieningen die voor hen van belang zijn of in de toekomst van belang kunne... lees meer..

6309

De Gorsselnarren heten nieuw Prinsenpaar welkom

Kakkersgat en haar Gorsselnarren hebben na een geslaagd carnavalsjaar afscheid genomen van Prins Anton en Prinses Annelies. In de komende regeerperiode staan Prins Theo II en Prinses Arianne aan het roer. Zij loodsen de inwoners van Kakkersgat het nieuwe carnavalsjaar in.&nb... lees meer..

3672

Voorverkoop GoldSinger op 22 november van start

Stichting IJsselwijs presenteert voor de 007e keer een groot muziektheater. De uitvoeringen van 'GoldSinger' zijn op 14 en 15 december in 't Trefpunt. De decorbouwers en vele vrijwilligers zijn druk met alle voorbereidingen en de koren, solisten, acteurs en musici met het in... lees meer..


5731

Gouden tijden herleven in De Gulden Gorsselaer

In café De Gulden Gorsselaer vindt zaterdag 16 november een prachtig evenement plaats, speciaal bedoeld om de oude tijden uit De Pessink in Epse of andere disco’s weer te doen herleven. Oude vrienden ontmoeten of nieuwe vrienden maken! Iedereen is welkom bij ‘de Gouden Tijde... lees meer..

3744

Workshop sociale media

In samenwerking met Kunstweb Lochem organiseert het Vrijwilligerssteunpunt Lochem een workshop Social media (Facebook, Twitter, Linkedln), speciaal bedoeld voor vrijwilligersorganisaties. De workshop wordt gehouden op 18 november 2013 van 20.00 tot 22.00 uur in het gemeenteh... lees meer..

3856

Gemeente Lochem blijft langer publiceren in weekblad

Inwoners van de gemeente Lochem kunnen nog zeker twee jaar in de Berkelbode lezen over gemeentelijke vergunningen, beleidsregels, e.d. B&W heeft haar plan om deze bekendmakingen via een huis-aan-huis blad snel te beëindigen en nog slechts digitaal aan te bieden versoepel... lees meer..

3940

Sinterklaasfeest met Pepernoten-bootcamp bij de Bolderhoek

Woensdag 27 november komt Sinterklaas met zijn pieten naar Speeltuinvereniging de Bolderhoek. Voordat de kinderen Sint ontmoeten en een cadeautje krijgen, geeft Piet Sportief een heuse Pepernoten-bootcamp. Aanvang 15.00 uur. Aanmelden tot 20 november.  ... lees meer..

6099

Actueel aanbod huurwoningen nu ook via Gorssel.nl

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel, zal het actuele aanbod ook via Gorssel.nl worden bekendgemaakt. ... lees meer..

3960

Aanspreekpunt voor burgerinitiatieven

Dorpsraden en inwoners die een initiatief willen nemen ten gunste van de samenleving in de breedste zin van het woord, krijgen een aanspreekpunt bij de gemeente Lochem. Per november heeft het college twee kerncontactfunctionarissen aangesteld. Dit zijn Appie Baas en Liesbeth... lees meer..

5469

Soul in ’t Trefpunt

Op vrijdagavond 15 november 2013 kunnen soulliefhebbers weer terecht in ’t Trefpunt in Gorssel. In het cafégedeelte - dus niet in het keldertje - treedt die avond de Groningse zesmansformatie SoulRight! op. En deze keer is de entree geheel gratis. ... lees meer..

4461

Bewegen, één van de pijlers van Sutfene

Sutfene wil door middel van sport en bewegen graag samen met de cliënten proberen hun eigen onafhankelijkheid te vergroten of te behouden en daarbij langer fit te blijven. ... lees meer..

7232

Digitaal naar de Eesterhoek

Een van de ‘links’ op Gorssel.nl verwijst naar een website over de geschiedenis van de Eesterhoek in Gorssel. Erwin Strookappe heeft op deze website veel informatie bijeengebracht over dat oude stukje Gorssel. Gorssel.nl wilde eens weten wat daar zoal te vinden is en ging op... lees meer..

3457

Dankbaarheid in crisistijd

De Protestantse Gemeente Gorssel - Epse besteedt ieder jaar rond begin november aandacht aan de zogenaamde ‘Dankdag’. Dan worden er goederen ingezameld, die vervolgens geschonken worden aan de Voedselbank. Alle inwoners van Gorssel en Epse worden van harte uitgenodigd om mee... lees meer..

8061

Gorsselsche Boerendansers tachtig jaar

In 2014 is het tachtig jaar geleden dat de dansgroep ‘Gorsselsche Boerendansers’ werd opgericht. In die tachtig jaar traden de Gorsselsche Boerendansers al heel wat keren op in binnen- en buitenland. De groep wil graag de honderd jaar volmaken, maar heeft dringend behoefte a... lees meer..

4115

Schitterende 27e Gorsselse Heide Veldtoertocht.

De organisatie en de vele deelnemers kijken terug op een prachtige ATB-toertocht die afgelopen zondag door het Gorsselse landschap werd verreden. 820 sportieve fietsers genoten van de zon die zich juist die ochtend uitbundig liet zien. ... lees meer..

4318

AED op nieuwe plek in Gorssel

In het voormalige gemeentehuis van Gorssel hing een Automatische Externe Defibrillator (AED). Sinds 29 oktober jl. hangt deze AED in het appartementencomplex aan de Rietdekkerweg 37 in Gorssel. Een AED is een apparaat dat elektrische stroomschokken geeft bij een hartsti... lees meer..

6062

Nog plaats voor enkele deelnemers creatieve kerstmarkt Trefpunt

Op zondag 8 december aanstaande organiseert ’t Trefpunt haar jaarlijkse drukbezochte gratis toegankelijke creatieve kerstmarkt. Er zijn nog een aantal buitenplaatsen beschikbaar voor deelnemers die met hun inbreng de kerstsfeer kunnen verhogen. ... lees meer..

3645

Team iessel diesel op het erepodium!

Light Super Stock trekker 'iessel diesel' van Gorsselnaar Erik Meijer is derde geworden in het Nederlands Kampioenschap. Erik mocht de beker zaterdag 2 november in ontvangst nemen tijdens de feestavond van de Nederlandse Truck en Tractorpulling Organisatie (NTTO). ... lees meer..

3453

Grondwerk en boorpalen voor museum

De bouw van het museum gaat voortvarend. Het terrein is uitgegraven voor de kelder en de liftput en er zijn schroefpalen in de grond aangebracht. Binnenkort worden vloeren gestort voor de kelder. Op Gorssel.nl staat een fotoverslag van de werkzaamheden. Redactie Gorssel.nl... lees meer..

3548

Parkeerverbod Joppelaan bij museum

Bij de Joppelaan komt een parkeerverbod aan de linkerkant van de weg, bezien vanaf de Hoofdstraat, en ter hoogte van de werkzaamheden voor het museum. ... lees meer..

5095

Prinswisseling bij Carnavalsvereniging de Gorsselnarren

Al een tijdje gonst het van de geruchten door het Kakkersgat. Er zou witte rook zijn. Is het nieuwe Prinsenpaar van Carnavalsvereniging de Gorsselnarren al gekozen? Zaterdag 16 november is het zover, dan vieren de Gorsselnarren feest en wordt het nieuwe prinsenpaar gepresent... lees meer..

9833

Gorssel.nl is van, voor en dóór Gorssel

Clubs, ondernemers en instellingen in Gorssel bereiken hun doelgroep via Gorssel.nl.  De website wordt dagelijks ongeveer 350 maal bezocht en heeft 5.300 unieke bezoekers per maand. Gorssel.nl is ook actief op Facebook en Twitter. ... lees meer..

3649

Bussink noemt berichten over restauranttoren misverstand

Gorssel.nl maakte in zijn nieuwsbericht van 28 oktober 2013 melding van het door wethouder Bussink omarmde plan van ondernemer Van der Most voor een restauranttoren in de gemeente Lochem. Een locatie naast het nieuwe museum van Melchers zou daarvoor zeer geschikt zijn. Het b... lees meer..

Resultaten 1 - 75 van 409