Archief per maand

Juli 2013

Dit is het archief van alle nieuws­berichten die op Gorssel.nl zijn ver­schenen.
Kies een maand en de volgorde waarin de artikelen worden getoond.
Ook kunt u de zoek­functie (het vergroot­glas in het hoofdmenu) gebruiken.


Terug naar nieuws
4378

Gorsselnaar Maarten Kien op tv

Op 1 augustus 2013 wordt ambachtelijk meubelmaker Maarten Kien uit Gorssel op tv geportretteerd in de serie Droom in Uitvoering. Maarten vertelt over zijn carrièreswitch van manager naar autodidact me... lees meer..

3947

Vrijwilligerssteunpunt organiseert workshop Fondsvorming

In samenwerking met Kunstweb Lochem organiseert het Vrijwilligerssteunpunt Lochem een workshop Fondsvorming (sponsoring, netwerk, fondsaanvragen), speciaal bedoeld voor culturele organisaties of vrijw... lees meer..

6635

Vrijwilligers Openluchttheater gesierd in polo’s van Digi-Broderie

Tijdens voorstellingen in het Openluchttheater Gorssel zijn de vrijwilligers voortaan herkenbaar aan een blauw poloshirt met daarop geborduurd het logo van het theater. De shirts zijn ontworpen, gemaa... lees meer..

3770

Zomersluiting gemeenteloket in Gorssel

Vanaf 29 juli is het gemeentelijk loket in de Oldenhof in Gorssel drie weken gesloten. Inwoners die een paspoort of rijbewijs willen aanvragen, kunnen in deze periode terecht in het gemeentehuis in Lo... lees meer..

5941

Tuinweekend Gorssel viert eerste lustrum

Op vrijdag, zaterdag en zondag 26, 27 en 28 juli vindt voor de vijfde keer het jaarlijkse Tuinweekend Gorssel plaats: zes prachtige tuinen in en rond Gorssel zetten gezamenlijk drie dagen achtereen hu... lees meer..

3885

Zonnige Zwem4daagse Boskoele

Afgelopen week hebben veel kinderen uit Gorssel en omstreken meegedaan aan de Zwem4daagse en andere activiteiten die de Boskoele heeft georganiseerd. Er was een water6kamp, een duikclinic en de vierda... lees meer..

4070

De SOL is geslaagd!

In deze maand van rapporten, overgangsnormen en wel of niet geslaagd zijn is het extra plezierig te zeggen dat de SOL met vlag en wimpel geslaagd is! Uit een klanttevredenheidsonderzoek kreeg de SOL e... lees meer..

4979

René de Bruin, betrokken ondernemer van Villa Verde

Ontwerpen, aanplanten, schoffelen, snoeien. Ondernemer René de Bruin van Villa Verde is een vertrouwd gezicht in veel tuinen in Gorssel en omgeving en ondersteunt veel goede initiatieven in het dorp. ... lees meer..

3542

Villa Veldhof viert einde seizoen met zomerfeest

Het zomerfeest dat gistermiddag is gehouden op kinderdagverblijf Villa Veldhof was een groot succes. De Blokkentoren mocht een groot aantal ouders, kinderen en buurtgenoten verwelkomen. Het zom lees meer..

4358

Sprookjesservies voor Natasja Bruggeman

De poëzieroute ‘Dichter bij de IJssel’, die op 26 mei begon en op 23 juni eindigde, heeft nog een gevolg: tot en met de laatste dag van ‘Dichter bij de IJssel’ kon u in de Wereldwinkel Gorssel een spr... lees meer..

6516

iessel diesel debuteert in internationaal Tractor Pulling event

De light superstock tractor 'iessel diesel' van Erik Meijer heeft zondag voor het eerst meegedaan aan een internationale Tractor Pulling wedstrijd. Het weekend begon met hindernissen, maar uiteindelij... lees meer..

6482

Garage 59 treedt op in het Openluchttheater Gorssel

Vrijdagavond 19 juli 2013 zal de Gorsselse band Garage 59 het Openluchttheater Gorssel vullen met haar relaxte sound van pop, jazz en blues. Hun muziek past helemaal bij de sfeer van het onlangs herop... lees meer..

3889

Spoed! Expeditie XL zoekt vrijwilligers

Sociaal Cultuur Werk Gorssel organiseert jaarlijks vakantieactiviteiten voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Dit jaar is het thema ‘Expeditie XL’. voor de kinderen uit Epse, Gorssel, Eefde, Harfsen, Almen... lees meer..

4409

Gratis MTB jeugdclinic tijdens 'Omloop van Gorssel'

Wieler Toer Club Gorssel organiseert op 18 augustus de 29e Omloop van Gorssel, een ééndaags fietsevenement met weg- en MTB tochten voor jong en oud. Start en finish is bij het Stay Okay Hostel. E... lees meer..

6029

Fitness Factory in ’t Trefpunt

De Fitness Factory uit Laren begint een tweede vestiging in ’t Trefpunt in Gorssel. Vanaf oktober kunnen sporters er terecht voor individuele training en groepslessen. De Fitness Factory komt in de... lees meer..

5847

Spetterend optreden Mama Roux tijdens Deventer op Stelten

Tijdens het festival Deventer op Stelten heeft Danielle Kien-Absil (Daan Kien) uit Gorssel met haar theatergroep Mama Roux in het Worpplantsoen in Deventer drie dagen lang opgetreden met het 'Groot Me... lees meer..

3779

Russisch toneel op ‘t Haveke'

Op zaterdagavond 10 augustus en zondagmiddag 11 augustus speelt ’t Woud Ensemble de voorstelling ‘Zomergasten’ op Landgoed ‘t Haveke in Eefde. ‘Zomergasten’ is een vrije bewerking van het origineel lees meer..

4857

Zomer in Gorssel: VVV denkt mee

Opgericht in 1912 De VVV heeft al een lange staat van dienst in Gorssel. In het boek ‘125 Gastvrij genieten in de Graafschap’, dat in 2010 verscheen bij het 125-jarig bestaan van de VVV Lochem, lezen ... lees meer..

3926

Informatiebijeenkomst Veilig wonen

Op woensdagavond 10 juli 2013 houdt de gemeente Lochem in samenwerking met politie en brandweerde eerste in een reeks informatiebijeenkomsten over ‘Veilig Wonen’. Inwoners van de hele gemeente zijn we... lees meer..

3925

Zwem4daagse in de Boskoele

Zwembad de Boskoele in Gorssel organiseert dit zwemseizoen weer de traditionele ‘zwem4daagse’. Van maandag 15 juli t/m vrijdag 19 juli kunnen alle baantjeszwemmers een medaille behalen. Naast de sport... lees meer..

5251

Stichting Gorssels Erve actief voor behoud authentiek Gorssel

Stichting Gorssels Erve is een Gorssels fonds voor een Gorssels doel: behoud van karaktervolle elementen in de dorpskern van Gorssel en omgeving. Lokale giften en legaten vormen de basis. De mogelijkh... lees meer..

Resultaten 1 - 21 van 21