Juli 2013

Nieuwsarchief

 

Dit is het archief van alle nieuws­berichten die op Gorssel.nl zijn ver­schenen. Kies een maand en de volgorde waarin de artikelen worden getoond.
Ook kunt u de zoek­functie (het vergroot­glas in het hoofdmenu) gebruiken.

Terug naar nieuws

 

4416

Gorsselnaar Maarten Kien op tv

Op 1 augustus 2013 wordt ambachtelijk meubelmaker Maarten Kien uit Gorssel op tv geportretteerd in de serie Droom in Uitvoering. Maarten vertelt over zijn carrièreswitch van manager naar autodidact meubelmaker. Kijkt u mee op Ned. 1, 20.35 uur? Binnenkort verschijnt een por... lees meer..

3988

Vrijwilligerssteunpunt organiseert workshop Fondsvorming

In samenwerking met Kunstweb Lochem organiseert het Vrijwilligerssteunpunt Lochem een workshop Fondsvorming (sponsoring, netwerk, fondsaanvragen), speciaal bedoeld voor culturele organisaties of vrijwilligersorganisaties die met culturele projecten werken of willen gaan werk... lees meer..

6722

Vrijwilligers Openluchttheater gesierd in polo’s van Digi-Broderie

Tijdens voorstellingen in het Openluchttheater Gorssel zijn de vrijwilligers voortaan herkenbaar aan een blauw poloshirt met daarop geborduurd het logo van het theater. De shirts zijn ontworpen, gemaakt en gratis ter beschikking gesteld door familie Tietge van Digi-Broderie ... lees meer..

3806

Zomersluiting gemeenteloket in Gorssel

Vanaf 29 juli is het gemeentelijk loket in de Oldenhof in Gorssel drie weken gesloten. Inwoners die een paspoort of rijbewijs willen aanvragen, kunnen in deze periode terecht in het gemeentehuis in Lochem aan de Hanzeweg 8. Wie vooraf een afspraak maakt, heeft geen wachttijd... lees meer..

6002

Tuinweekend Gorssel viert eerste lustrum

Op vrijdag, zaterdag en zondag 26, 27 en 28 juli vindt voor de vijfde keer het jaarlijkse Tuinweekend Gorssel plaats: zes prachtige tuinen in en rond Gorssel zetten gezamenlijk drie dagen achtereen hun tuinpoort voor bezoekers open. De tuinen zijn te bezoeken van 10.00 tot 1... lees meer..

3928

Zonnige Zwem4daagse Boskoele

Afgelopen week hebben veel kinderen uit Gorssel en omstreken meegedaan aan de Zwem4daagse en andere activiteiten die de Boskoele heeft georganiseerd. Er was een water6kamp, een duikclinic en de vierdaagse werd afgesloten met een poolparty op vrijdagavond.  ... lees meer..

4116

De SOL is geslaagd!

In deze maand van rapporten, overgangsnormen en wel of niet geslaagd zijn is het extra plezierig te zeggen dat de SOL met vlag en wimpel geslaagd is! Uit een klanttevredenheidsonderzoek kreeg de SOL een gemiddelde beoordeling van 7,8. ... lees meer..

5035

René de Bruin, betrokken ondernemer van Villa Verde

Ontwerpen, aanplanten, schoffelen, snoeien. Ondernemer René de Bruin van Villa Verde is een vertrouwd gezicht in veel tuinen in Gorssel en omgeving en ondersteunt veel goede initiatieven in het dorp. Gorssel.nl schoffelde een middagje mee. Lees de ervaringen in de rubriek 'O... lees meer..

3580

Villa Veldhof viert einde seizoen met zomerfeest

Het zomerfeest dat gistermiddag is gehouden op kinderdagverblijf Villa Veldhof was een groot succes. De Blokkentoren mocht een groot aantal ouders, kinderen en buurtgenoten verwelkomen. Het zomerweer en de prachtige saxofoonklanken die door de tuin schalmden zorgden v lees meer..

4424

Sprookjesservies voor Natasja Bruggeman

De poëzieroute ‘Dichter bij de IJssel’, die op 26 mei begon en op 23 juni eindigde, heeft nog een gevolg: tot en met de laatste dag van ‘Dichter bij de IJssel’ kon u in de Wereldwinkel Gorssel een sprookjesservies winnen. De uitslag is inmiddels bekend: Natasja Bruggeman is ... lees meer..

6550

iessel diesel debuteert in internationaal Tractor Pulling event

De light superstock tractor 'iessel diesel' van Erik Meijer heeft zondag voor het eerst meegedaan aan een internationale Tractor Pulling wedstrijd. Het weekend begon met hindernissen, maar uiteindelijk behaalde iessel diesel de derde prijs. ... lees meer..

6651

Garage 59 treedt op in het Openluchttheater Gorssel

Vrijdagavond 19 juli 2013 zal de Gorsselse band Garage 59 het Openluchttheater Gorssel vullen met haar relaxte sound van pop, jazz en blues. Hun muziek past helemaal bij de sfeer van het onlangs heropende prachtige theater. Gorssel.nl nam een kijkje bij een repetitie en spra... lees meer..

3934

Spoed! Expeditie XL zoekt vrijwilligers

Sociaal Cultuur Werk Gorssel organiseert jaarlijks vakantieactiviteiten voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Dit jaar is het thema ‘Expeditie XL’. voor de kinderen uit Epse, Gorssel, Eefde, Harfsen, Almen en Joppe vindt Expeditie XL plaats op maandag 26 augustus op het terrein v... lees meer..

4474

Gratis MTB jeugdclinic tijdens 'Omloop van Gorssel'

Wieler Toer Club Gorssel organiseert op 18 augustus de 29e Omloop van Gorssel, een ééndaags fietsevenement met weg- en MTB tochten voor jong en oud. Start en finish is bij het Stay Okay Hostel. Er is livemuziek en er zijn veel activiteiten, zoals een gratis MTB clinic v... lees meer..

6086

Fitness Factory in ’t Trefpunt

De Fitness Factory uit Laren begint een tweede vestiging in ’t Trefpunt in Gorssel. Vanaf oktober kunnen sporters er terecht voor individuele training en groepslessen. ... lees meer..

5925

Spetterend optreden Mama Roux tijdens Deventer op Stelten

Tijdens het festival Deventer op Stelten heeft Danielle Kien-Absil (Daan Kien) uit Gorssel met haar theatergroep Mama Roux in het Worpplantsoen in Deventer drie dagen lang opgetreden met het 'Groot Meesleeptheater' en hun voorstelling 'Bingo voor het Leven'. ... lees meer..

3817

Russisch toneel op ‘t Haveke'

Op zaterdagavond 10 augustus en zondagmiddag 11 augustus speelt ’t Woud Ensemble de voorstelling ‘Zomergasten’ op Landgoed ‘t Haveke in Eefde. ‘Zomergasten’ is een vrije bewerking van het origineel van Maksim Gorki (1868-1938). ’t Woud Ensemble presenteert deze Russische m lees meer..


3981

Informatiebijeenkomst Veilig wonen

Op woensdagavond 10 juli 2013 houdt de gemeente Lochem in samenwerking met politie en brandweerde eerste in een reeks informatiebijeenkomsten over ‘Veilig Wonen’. Inwoners van de hele gemeente zijn welkom bij deze bijeenkomst vanaf 19.00 uur in het gemeentehuis in Lochem aan... lees meer..

3964

Zwem4daagse in de Boskoele

Zwembad de Boskoele in Gorssel organiseert dit zwemseizoen weer de traditionele ‘zwem4daagse’. Van maandag 15 juli t/m vrijdag 19 juli kunnen alle baantjeszwemmers een medaille behalen. Naast de sportieve inspanning is er gelegenheid voor ontspanning, want er worden diverse ... lees meer..

5292

Stichting Gorssels Erve actief voor behoud authentiek Gorssel

Stichting Gorssels Erve is een Gorssels fonds voor een Gorssels doel: behoud van karaktervolle elementen in de dorpskern van Gorssel en omgeving. Lokale giften en legaten vormen de basis. De mogelijkheid om via giften of erfstelling bij te dragen aan behoud van ons mooie dor... lees meer..

Resultaten 1 - 21 van 21