Archief per maand

Juli 2017

Dit is het archief van alle nieuws­berichten die op Gorssel.nl zijn ver­schenen.
Kies een maand en de volgorde waarin de artikelen worden getoond.
Ook kunt u de zoek­functie (het vergroot­glas in het hoofdmenu) gebruiken.


Terug naar nieuws
2963

SummerFUN voor Lochemse jeugd

Stichting Welzijn Lochem organiseert in de laatste week van de zomervakantie ( 14 t/m 18 augustus) SummerFUNactiviteiten voor kinderen van 4 t/m 14 jaar. Er trekt een karavaan langs de verschillende k... lees meer..

7378

De Hoek en Jumbo moeten bordjes aan lantaarnpalen verwijderen

Eetcafé De Hoek en Jumbo moeten de bordjes die zij aan lantaarnpalen hebben hangen verwijderen van de gemeente Lochem. Iemand had hierover geklaagd. De kleine gele bordjes van de Jumbo hangen er al ve... lees meer..

3895

Vriendenactie Gorssel.nl verloopt uitstekend

Gorssel.nl heeft veel vrienden. Acht weken geleden zijn we een actie gestart voor fundraising voor vernieuwing van de website. Inmiddels hebben we ongeveer 120 ‘vrienden’, particulieren, bedrijven e lees meer..

3438

In het najaar weer nieuwe lezingen in De Borkel

De succesvolle lezingenserie, eerder dit jaar in De Borkel, krijgt een vervolg. In het najaar zijn er weer nieuwe sprekers, onder wie Jan Terlouw. Jan TerlouwIn het eerste halfjaar van 2017 organis... lees meer..

3620

Berkelmarathon en 1/8 Triathlon bij zwembad Almen

Zwembad de Berkel organiseert op zondag 20 augustus een zwemmarathon in de Berkel en op 27 augustus een 1/8 triatlon. De inschrijving is geopend. Zwembad de Berkel organiseert op zondag 20 augustus... lees meer..

4447

Oud papier in Gorssel: De Harmonie blijft trouw ophalen!

De Harmonie haalt al jaren bij een aantal vaste adressen in Gorssel iedere eerste zaterdag van de maand papier op. En dat zullen zij blijven doen, ook nu de inwoners van Gorssel containers voor oud pa... lees meer..

3987

Jaarlijks evenement eind juli: Tuinweekend Gorssel

Op vrijdag 28 juli, zaterdag 29 juli en zondag 30 juli vindt het jaarlijkse Tuinweekend Gorssel plaats. Dan zijn in en rond Gorssel zes prachtige tuinen te bezichtigen die zeer uiteenlopend zijn wat b... lees meer..

3119

Zomersluiting gemeenteloket Gorssel

Van woensdag 26 juli tot en met 16 augustus is het gemeenteloket in Den Oldenhof in Gorssel gesloten. Stukken die daar ter inzage liggen kunt u ook in deze periode bekijken en het loket in stad Lochem... lees meer..

5377

Atelier Dorien Plaat is verhuisd naar de Molenweg

Het atelier van de Gorsselse schilderes Dorien Plaat is verhuisd van het Nijverheidsplein naar de Molenweg bij de fietsenzaak van Ter Harmsel. Een prima nieuwe plek, maar helaas niet meer dicht bij Mu... lees meer..

4419

Brand bij Gusto snel geblust en zonder veel gevolgen

Afgelopen nacht is de brandweer uitgerukt voor een brand bij Italiaans restaurant Gusto. Het vuur was alleen op een stukje van het dak en was snel onder controle. In het restaurant is geen schade en h... lees meer..

6536

Wil Maatman neemt na 45 jaar afscheid van zijn bloemenpassie

45 jaar geleden ging Willy Maatman op zijn brommertje vanuit woonplaats Raalte naar zijn stageplek Bloemisterij Viola van Gerard Alberts aan de Hoofdstraat in Gorssel, de zaak die hij later overnam en... lees meer..

4995

MORE organiseert een Mathilde Muze Event & Contest

Op de geboortedag van Mathilde de Doelder, 7 juli, heeft Museum MORE de aftrap gegeven voor een ode aan de vrouw die we eigenlijk beter met alleen haar voornaam kennen: Mathilde, levend kunstwerk, muz... lees meer..

3127

Een mooie samenwerking

Stichting Hulpfonds Lochemse Kerken heeft een tas samengesteld voor kinderen van Lochemse minima. De tas is gevuld met bonnen van diverse bedrijven voor een ijsje, een frietje, een bezoek aan het zwem... lees meer..

4264

Schommel Oldenhofpark gesloopt

De boomschommel in het Oldenhofpark is door vandalen gesloopt. De touwen zijn in brand gestoken en wat resteert is een hoopje gesmolten plastic en metalen beugels op de grond. Touwslagerij Steenbergen... lees meer..

4577

Poëziebundel ‘Dichter op de IJssel’

In het kader van de IJsselbiënnale is een speciale poëziebundel uitgegeven als ode aan de IJssel. De bundel is onder meer te koop bij Bechtle. Zondagmiddag 6 augustus dragen dichters hun werk voo... lees meer..

3213

Rondleidingen bij Touwslagerij Steenbergen

In Gorssel staat een bijzonder bedrijf: Touwslagerij Steenbergen, één van de laatste ambachtelijke touwslagerijen van Nederland. In de zomermaanden zijn er op donderdagochtend rondleidingen. ... lees meer..

Resultaten 1 - 16 van 16