Archief per maand

Januari 2018

Dit is het archief van alle nieuws­berichten die op Gorssel.nl zijn ver­schenen.
Kies een maand en de volgorde waarin de artikelen worden getoond.
Ook kunt u de zoek­functie (het vergroot­glas in het hoofdmenu) gebruiken.


Terug naar nieuws
4407

Cursus smartphone voor senioren

69% van de senioren heeft een smartphone, maar veel van hen weten niet precies hoe allerlei mogelijkheden daarvan werken. Wilt u meer weten over uw smartphone, dan kunt u meedoen met een cursus van vi... lees meer..

2772

Thema-avond rechten en plichten verenigingsbestuurders

Woensdag 21 februari a.s. is er in Laren een thema-avond over verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid van verenigingsbesturen in de gemeente Lochem. Vooraf aanmelden. Woensdag 21 februari 2018 is... lees meer..

3527

Meer banen in de gemeente Lochem

Er zijn in 2016 en 2017 160 banen bijgekomen in de gemeente Lochem, met name in de horeca en industrie en bij financiële instellingen. De werkgelegenheid in de landbouw nam af. De provincie Gelderl... lees meer..

4057

Villa Buitenzorg in Gorssel in ere hersteld

In het eerste nummer van ‘Erfgoednieuws’, een nieuwe gemeentelijke nieuwsbrief over monumenten en erfgoed, vertellen de nieuwe eigenaren van Villa Buitenzorg in Gorssel over hun restauratieplannen. ... lees meer..

6420

QuickScan MFA Gorssel openbaar

Organisatiebureau Twynstra Gudde heeft in opdracht van de gemeente  een  onderzoek uitgevoerd naar de haalbaarheid van een multifunctionele accommodatie in Gorssel. Het onderzoek is nu openb... lees meer..

7095

Gorssels Kaashuys, een winkel vol heerlijke delicatessen

Marieke Nijhof en Han van Roozendaal hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om het voormalige pand van Edelweiss een complete make-over te geven. Vanaf vandaag is de winkel, het Gorssels Kaashuys, g... lees meer..

4041

Te huur: Ruiterweg 9

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aanbod betreft een laagbouwwoning voor 55+’ers  aan de Ruiterweg 9. IJsseldal Wonen biedt in de kern... lees meer..

3709

Nieuwe banken in het centrum van Gorssel

De Dorpsraad Gorssel laat drie nieuwe banken plaatsen in het centrum van Gorssel. Voor twee banken is de plek al bepaald. Doet u een suggestie voor de derde bank? De Dorpsraad Gorssel laat in overl... lees meer..

4331

Film ‘De hel van ‘63’ in De Borkel

Zondagmiddag 28 januari organiseert ‘Samen voor Gorssel’ in samenwerking met Stichting Sutfene een filmmiddag in de activiteitenruimte van De Borkel. Vertoond wordt de film: ‘De hel van ‘63’. Op zo... lees meer..

4333

Herdenking en viering 150 jaar kerk in Joppe

Het is in 2018 150 jaar geleden dat de r.-k. kerk in Joppe als parochiekerk in gebruik werd genomen.A.s. zaterdagavond wordt de ingebruikneming van de kerk herdacht en gevierd. Het is in 2018 150 j... lees meer..

4015

Glasvezel in buitengebied

De gemeente Lochem heeft afspraken gemaakt over de aanleg van glasvezel in het buitengebied. De belangrijkste voorwaarde is 50% deelname van alle adressen in het buitengebied. Gemeente en het glasveze... lees meer..

2745

Actie kerkbalans 2018: Geef voor je kerk

De landelijke campagne Kerkbalans is een initiatief van de Rooms-Katholieke Kerk, de Protestantse Kerk in Nederland en de Oud-Katholieke Kerk. Ruim 2000 kerken doen eraan mee. Zij kunnen zonder bijdra... lees meer..

3751

Bevrijd!

Ook in Gorssel raasde de storm. Een groepje bezoekers van de Prinsehallen aan de Amelterweg raakte ingesloten door omgewaaide bomen. Maar redding was nabij ... Stormen raasden op 18 januari 2018 ov... lees meer..

3279

Telefonische bereikbaarheid Huisartspraktijk van Gelderen

De praktijk van huisarts Van Gelderen heeft de bereikbaarheid verbeterd, maar daarmee is wel het oude telefoonnummer van Dr Dekker geblokkeerd. Dat nummer is eigenlijk al 15 jaar niet meer actueel, ma... lees meer..

5088

Afscheid Hannie Bruggeman en Rie Dietrich bij Eerlijk! Genieten

Hannie Bruggeman en Rie Dietrich hebben zich meer dan 12,5 jaar ingezet om mooie fairtrade producten uit derde wereld te verkopen. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst zijn zij in de bloemetjes gezet en h... lees meer..

3277

Canticum: na een fantastisch jubileumjaar... nu verder

Canticum heeft haar honderdjarig jubileum vorig jaar uitgebreid gevierd. Alle aandacht en de uitvoeringen hebben ook nieuwe leden opgeleverd, maar het koor met klassiek repertoire kan nog enkele sopra... lees meer..

4353

Pluim voor Circulus-BerkelBuitenruimte

Na een melding bij Circulus-BerkelBuitenruimte over de slechte begaanbaarheid van de Amelterweg in Gorssel werd de toestand van de (zand)weg binnen een week verbeterd. Een aanwonende stuurt foto’s en ... lees meer..

4195

Stoelyoga bij SH Studio

Deze maand start Sandra Hellendoorn in haar studio aan de Beukenlaan 37 op dinsdagochtend met Stoelyoga. Deze ‘zachtere vorm’ van yoga is bedoeld voor senioren maar ook voor jongeren met bepaalde bles... lees meer..

3395

Veel animo voor kinderdanslessen: nieuwe lestijden

De belangstelling voor de kinderdanslessen van Carmen Stuitje in ‘t Trefpunt is groot. De vele aanmeldingen maken een verschuiving in de lestijden noodzakelijk. De belangstelling voor de kinderdans... lees meer..

3973

TheaterErf ’t Walle start met nieuwe toneellessen

Wilma Makkink van TheaterErf ’t Walle geeft al meer dan 15 jaar toneelles aan kinderen. Daarbij is niets te gek en alles kan! Deze maand starten weer nieuwe cursussen. Wilma Makkink van TheaterErf ... lees meer..

4260

Cursus ikonen schilderen

De Gorsselse ikonenschilder Peter van den Hoven geeft een cursus om mensen vertrouwd te maken met oude schildertechnieken. Onder zijn deskundige leiding kunt u uw eigen ikoon maken. De lessen zijn op ... lees meer..

5851

Bekkenfysiotherapie in Gorssel

Per 1 januari 2018 is Nicky Hövels-Kamp in Gorssel werkzaam voor de behandeling van bekkenklachten. Haar praktijkbevindt zich op de tweede verdieping van Den Oldenhof. Per 1 januari 2018 is Nicky H... lees meer..

3640

Foto's van hoogwater

Eric Barteling maakte voor Gorssel.nl een prachtige fotoserie van de ondergelopen uiterwaarden bij Gorssel. Bekijk het album.   Redactie Gorssel.nl9 januari2018    lees meer..

3147

NLdoet: Clubs en organisaties kunnen weer inschrijven

Op 9 en 10 maart zijn er weer de landelijke NLdoet klusdagen. Clubs en andere organisaties kunnen zich hiervoor aanmelden bij het Oranje Fonds. Lift mee met de vele publiciteit om vrijwilligers te kri... lees meer..

3653

No Romeo’s zoekt zangeressen

Nieuwe zangeressen zijn welkom bij de succesvolle vocal group No Romeo’s uit Gorssel. Op 24 januari 2018 is er een open repetitie in 't Trefpunt. Vocal group No Romeo’s uit Gorssel is een gedr... lees meer..

4973

Te huur: Rietdekkerweg 35

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aanbod betreft een appartement op de begane grond aan de Rietdekkerweg 35. IJsseldal Wonen biedt in de ke... lees meer..

3594

Jong en oud spelen Bingo in de Borkel

Vier jongens uit groep 7/8 van de Vullerschool speelden vanmiddag Bingo in de Borkel. Het was een gezellige middag! Hoe kwamen zij bij dit idee? Bingo! Mevrouw Reuvekamp is de eerste die Bingo heef... lees meer..

4115

Nu ook dansles voor oudere kinderen in Gorssel

Carmen Stuitje gaf in ’t Trefpunt al dansles aan kleuters. Zij biedt nu ook lessen aan voor oudere kinderen uit de groepen 3/4 en 5/6/7. Carmen Stuitje biedt al twee jaar danslessen voor ... lees meer..

3648

Te huur: Ruiterweg 25

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aanbod betreft een laagbouwwoning aan de Ruiterweg 25. IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen ... lees meer..

3110

Nieuwe lessen bij het Kinderatelier

Op 17 januari begint er weer een serie lessen op woensdagmiddag van Kinderatelier Het Rode Schaap. Doe je mee? Op 17 januari 2018 begint er weer een serie lessen op woensdagmiddag van Kinderat... lees meer..

3405

Gorssel.nl wenst u een goed 2018

Wij wensen alle inwoners en bezoekers van Gorssel een gelukkig nieuwjaar. Een nieuw jaar voor onze actieve gemeenschap, met een bruisend verenigingsleven, uitgebreid winkelaanbod, succesvol ondernem lees meer..

Resultaten 1 - 31 van 31