Archief per maand

Februari 2018

Dit is het archief van alle nieuws­berichten die op Gorssel.nl zijn ver­schenen.
Kies een maand en de volgorde waarin de artikelen worden getoond.
Ook kunt u de zoek­functie (het vergroot­glas in het hoofdmenu) gebruiken.


Terug naar nieuws
1943

Passieconcert in de kerk in Gorssel

Op 9 maart 2018 wordt in de protestantse kerk in Gorssel een bijzonder passieconcert verzorgd door het Basilius College uit Utrecht. Er worden werken uitgevoerd van Schütz, Kuhnau en Distler. Onder... lees meer..

894

Jantje Beton komt langs

Van maandag 5 maart t/m zaterdag 10 maart wordt de jaarlijkse collecte van Jantje Beton gehouden. Ook in Gorssel wordt gecollecteerd. Helpt u de kinderen buiten te laten spelen? Buiten spelen is gezon... lees meer..

1920

Nieuw seizoen Openluchttheater: Moederdag en Jubileum

Het Openluchttheater Gorssel komt ook dit jaar weer met een veelzijdig en verrassend programma. De eerste voorstelling is voor No Romeo’s met een Moederdag-special en in juni wordt het eerste lustrum ... lees meer..

3140

DorpsOntwikkelingsPlan trekt veel bezoekers

Het DorpsOntwikkelingsPlan 2018-2022 (DOP) trekt veel belangstelling in ons dorp. Dat mag de conclusie zijn na een goed bezochte avond in De Borkel op dinsdagavond 20 februari. Naar schatting bez... lees meer..

1949

Expositie Zenobia van Beek in het Tramstation

Tot en met 28 maart is in het Tramstation in Gorssel een expositie van werk van Zenobia van Beek te zien. Terugkerende thema’s in het werk van Zenobia zijn ‘centrum’ als plaats van ontmoeting en het f... lees meer..

3158

Te huur: Goudenregenstraat 14

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aanbod betreft een laagbouwwoning voor 55+’ers aan de Goudenregenstraat 14. IJsseldal Wonen biedt in de k... lees meer..

1884

Bijeenkomst voor mantelzorgers met mini ‘high tea’

Het Knooppunt Mantelzorg’ van Stichting Welzijn Lochem (SWL) nodigt mantelzorgers uit voor een bijeenkomst op donderdagmiddag 22 februari in De Brink in Gorssel, onder het genot van een mini ‘hig... lees meer..

2871

Gorssel gastvrij door extra zitbanken

Het centrum van Gorssel is voorzien van nieuwe banken. De Poorte Joppe heeft deze week twee van de drie exemplaren geplaatst. Zoals eerder gemeld wilde de Dorpsraad Gorssel in overleg met de gemeen... lees meer..

4178

35 jaar tafeltennis in Gorssel

Binnenkort bestaat de afdeling Tafeltennis van Sportclub Gorssel 35 jaar. Vanwege dit heuglijke feit ging Gorssel.nl op bezoek bij de vereniging, die graag iets meer wil vertellen over deze leuke spor... lees meer..

2124

De Harmonie bestaat 110 jaar!

Op 8 januari j.l. was het 110 jaar geleden dat de christelijke muziekvereniging ‘De Harmonie Gorssel – Eefde’, toen nog ‘Looft den Heer’ genaamd, werd opgericht. De Harmonie is nu een gezonde en bloei... lees meer..

5413

Nieuwe dienstregeling bus 81: voor- of achteruitgang?

In december 2017 heeft Arriva een nieuwe dienstregeling ingevoerd voor buslijn 81. Volgens Arriva leveren de aanpassingen per saldo meer voor- dan nadelen op. Wat vindt u? In december 2017 heeft Ar... lees meer..

2723

Hoe zit het met het schakelstation?

Netbeheerder Liander wil een schakelstation bouwen aan de Groeneweg in Gorssel. Op 9 februari 2017, vandaag precies een jaar geleden, is hiervoor een omgevings-vergunning verleend. Daarna bleef het st... lees meer..

2905

Dorpsbijeenkomst in De Borkel op 20 februari 2018

De kerngroep Dorps­Ontwikkelings­Plan 2018-2022 (kortweg: DOP) nodigt alle Gorsselnaren uit voor een dorpsbijeenkomst in De Borkel op 20 februari 2018. Van 20.00 tot 22.00 uur is er gelegenhei... lees meer..

1905

Gratis cursussen voor vrijwilligers

Volgende maand zijn er drie cursussen voor vrijwilligers: motiverende gespreksvoering, werken met Excell en het maken van een film. De cursussen zijn van de vrijwilligers­academie, een onderdeel v... lees meer..

2291

Paasworkshop met lunch

Rianne Klein Selle en Willeke Stegeman organiseren op 23 februari en op 17 maart een paasworkshop met lunch in De Bloemenkamp in Gorssel. Rianne Klein Selle en Willeke Stegeman organiseren op 23 fe... lees meer..

2014

ATB ‘Midwinterveldtocht’ op 11 februari a.s. 

Wieler Toer Club Gorssel organiseert op 11 februari voor de 24e keer de Midwinterveldtocht. Een toertocht door het prachtige buitengebied van Gorssel, Eefde, Almen en Harfsen. De tocht is een ‘Klassie... lees meer..

3031

Vier Realisten in Museum MORE

'4 REALISTEN: de serene blik', zo heet de nieuwe tentoonstelling van werken van Floris Verster, Jan Mankes, Dick Ket en Henk Helmantel in Museum MORE in Gorssel. Gorssel.nl was aanwezig bij de perspre lees meer..

2774

Nieuwe schilderijen in 't Trefpunt

Er hangen weer nieuwe schilderijen in de hal van ’t Trefpunt. Het is werk Lex van Pelt, voorzitter van teken- en schilderclub het Koerhuis, en zijn schoonzuster Nel Teunisse. Vanaf begin februari h... lees meer..

1569

Nieuwe yogalessen van Camee Michon

In februari start weer een nieuwe serie van 11 yogalessen van Camee Michon. Op donderdagavond in De Brink. In februari start weer een nieuwe serie van 11 yogalessen van Camee Michon. De lessen zijn... lees meer..

2199

Valentijnsactie Vocal Group No Romeo’s

Op 12 januari werd de Vereniging Vocal Group No Romeo’s opgericht. De zanggroep zoekt sponsoren. Wie minimaal € 30 doneert, krijgt een gratis huisconcert met liefdesliedjes op Valentijnsavond.&nb... lees meer..

1676

Met de SWL-bus op stap: verrassingstocht

Een dagje uit met de bus van Stichting Welzijn Lochem (SWL). Dat kan iedere maand, steeds met een andere bestemming. Het eerstvolgende uitje is op woensdag 14 februari 2018. De bestemming is dit keer ... lees meer..

3413

Gorssel.nl is vernieuwd!

Gorssel.nl heeft een nieuwe website. Dat was vooral nodig omdat de techniek achter de site nodig vervangen moest worden. Veel is hetzelfde gebleven, maar er zijn ook veranderingen. Lees meer daarover ... lees meer..

Resultaten 1 - 22 van 22