Archief per maand

Februari 2019

Dit is het archief van alle nieuws­berichten die op Gorssel.nl zijn ver­schenen.
Kies een maand en de volgorde waarin de artikelen worden getoond.
Ook kunt u de zoek­functie (het vergroot­glas in het hoofdmenu) gebruiken.


Terug naar nieuws
2574

Logopediepraktijk De Weerklank overgenomen

Op 1 februari jl. is logopedie­praktijk De Weerklank in Gorssel overgenomen door Logo­pedie­praktijk Gelderland. Eigena­resse van de praktijk is Astrid de Sonnaville. Op 1 februari ... lees meer..

2676

Te huur: Prunusweg 14

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aan­bod betreft een eengezinswoning aan de Prunusweg 14. Er geldt voorrang voor dorps­binding. IJ... lees meer..

2007

Clubgebouw scouting wordt BSO-locatie

Kinderopvang Graaf Jantje gaat het club­gebouw van Scouting IJssel­groep aan de Kwekerij­weg in Gorssel gebruiken voor buiten­schoolse opvang (BSO). Kinderopvang Graaf Jantje gaat h... lees meer..

1706

Loopclinic Sport ’88 gaat door!

De door SPORT ’88 georganiseerde loopclinic gaat defini­tief door. De loop­training begint zaterdag 9 maart om 10.00 uur. Er kunnen nog lopers bij. De door Trim- en ATB club SPORT ’88&... lees meer..

2842

Carnavallen in het Kakkersgat!

Nog even en Gorssel heet weer Kakkers­gat. Van vrijdag 1 maart tot zondag 3 maart zijn er maar liefst vijf feesten van Carnavals­vereniging de Gorssel­narren. Voor elk wat wils, van jong t... lees meer..

9169

Het Bosrestaurant Joppe kijkt weer vooruit

Het Bosrestaurant Joppe kan na de hevige brand van 6 november 2018 weer vooruit­kijken. Gorssel.nl nam een kijkje bij de bouw­werk­zaamheden en sprak met de eigenaren. Het Bosrestaurant... lees meer..

3421

Nieuw in Gorssel: schoonheidskliniek Total Beauty

Op zaterdag 9 maart opent schoonheids­kliniek Total Beauty zijn deuren aan de Hoofd­straat 48 in Gorssel. De kliniek biedt behandelingen die de huid op een natuur­lijke en biologische mani... lees meer..

2045

Dorpsraad Gorssel dient zienswijze in op MER Lelystad

Minister Van Nieuwenhuizen wil voor Lelystad Airport 45.000 vliegtuig­bewegingen per jaar mogelijk maken. Het Ontwerp­besluit en de milieu­effect­rapportage liggen ter inzage. De Dorps... lees meer..

1359

Jantje Beton: buitenspelen is gezond

Jantje Beton komt langs. Van 25 februari t/m 9 maart wordt de jaarlijkse collecte ge­houden. De meiden en jongens van de Gorsselse scouting en speeltuin­vereniging De Wielewaal mogen de h... lees meer..

2444

Erma Prins verlaat Gorssel en Het Noorsche Huis

Erma Prins, zeer betrokken bij en actief in onze samen­leving, verlaat Gorssel en verruilt Het Noorsche Huis voor een appartement in Amers­foort. Gorssel.nl kijkt met Erma terug op haar tijd i... lees meer..

1652

Bouw toilet- en opslagruimte OLT Gorssel van start

Vrijwilligers zijn begonnen met de bouw van een toilet- en opslag­ruimte in het openlucht­theater. Er wordt geschroefd en getimmerd, en daar kunnen nog meer handige handjes bij. Met twee op... lees meer..

1793

De Borkel, midden in de Gorsselse samenleving

Woonzorgcentrum De Borkel in Gorssel wil midden in de Gorsselse samen­leving staan en het dorp bij de activi­teiten betrekken. Gorssel.nl vroeg activiteiten­begeleidster Wilma van Ger... lees meer..

3542

‘Goede Tijden’, nu ook in Zutphen

‘Goede Tijden’, succesvolle mode- en lifestylewinkel in Gorssel tegen­over Museum MORE, slaat zijn vleugels uit en opent een tweede vesti­ging in Zutphen. Zaterdag 16 februari is de opening. ... lees meer..

2054

Loopclinic voor beginners bij SPORT ’88

Altijd al eens willen beginnen met hardlopen, maar kwam het er nooit van? Meld u dan aan voor een loopclinic dit voorjaar bij SPORT ’88. Aanmelden vóór 1 maart a.s.  Hardlopen, trimmen, joggen... lees meer..

1845

Vrijwilligersvacatures Gorssel/Eefde

De Vrijwilligerscentrale bemiddelt tussen organisaties die vacatures hebben voor vrij­willigers in de gemeente Lochem en vrijwilligers die op zoek zijn naar vrijwilligers­werk. Er zijn vacatur... lees meer..

3220

Veranderingen bij Montagebedrijf Bruggeman

Met de verhuizing van Telego naar een eigen pand kwam er extra ruimte beschik­baar in de winkel van Brugge­man aan het Nijverheids­plein. Daar is nu een onderdelen­shop gekomen. Ook in... lees meer..

2396

Plekken vrij bij cursus in Atelier No. 15

Grada Buren geeft sinds oktober vorig jaar in haar atelier in Gorssel schilder- en teken­lessen. Het tweede blok van 15 lessen begint volgende week en op de woensdag­ochtend start ook een groe... lees meer..


Resultaten 1 - 18 van 18