Januari 2021

Nieuwsarchief

 

Dit is het archief van alle nieuws­berichten die op Gorssel.nl zijn ver­schenen. Kies een maand en de volgorde waarin de artikelen worden getoond.
Ook kunt u de zoek­functie (het vergroot­glas in het hoofdmenu) gebruiken.

Terug naar nieuws

 

1316

Vragen over vervuiling Zandgat

In het Zandgat bij de IJssel wordft met vergunning van de provincie ‘licht verontreinigde' grond gestort. Het is onduidelijk wat die veronreiniging betreft en of het verantwoord is om in het Zandgat te zwemmen of te vissen. ... lees meer..

1146

Vervolg Jumbo-actie Historisch Plaatjesboek

Om zo veel mogelijk mensen aan het fraaie boek over oud Gorssel te helpen biedt De Elf Marken de mogelijkheid om plaatjes te ruilen en te kopen.  ... lees meer..

1506

Eerste vaccinatie door huisarts in De Borkel

Vanmorgen is de eerste onder de huisartsen vallende cliënt van De Borkel gevacci­neerd. Mevrouw Weultjes beet het spits af. ... lees meer..

2604

Gorssel is een winkel met regionale uitstraling rijker

Gorssel heeft al veel zaken met regionale of landelijke uitstraling en daar is sinds kort een prachtige winkel bijgekomen: Saint Christopher Fiets­vakantie­winkel, een ware snoepwinkel voor vakantie­fietsers en wereld­reizigers. ... lees meer..

777

Wethouder Groot Wesseldijk verlaat gemeente Lochem

Wethouder Bert Groot Wesseldijk verlaat per 1 april de gemeente Lochem voor een nieuwe baan als direc­teur a.i. bij Tribuut, het centrale belasting­centrum namens de gemeenten Apeldoorn, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen.  ... lees meer..

1445

Laat niet als dank ….

Niet fijn, oud papier naast de container! En niet zo’n beetje ook. Misschien kan de dader nog net voor de avond­klok zijn troep weer ophalen? ... lees meer..

1331

Foto-puzzeltocht door Gorssel

Niet naar school? Vervelen hoeft niet, want Stichting Welzijn Lochem heeft een foto-puzzel­tocht door Gorssel bedacht. Er is een prijsvraag aan verbonden! ... lees meer..

1051

Vaccineren bewoners De Borkel start volgende week

Ook in De Borkel is het vaccineren begonnen. Een groot deel van het verzorgend personeel heeft zich al laten vaccineren. De animo hiervoor was groot. Volgende week wordt gestart met de bewoners. ... lees meer..

765

Odd Fellows zorgt voor mooie hesjes voor Vaste Prik

Vaste Prik Gorssel, de groep die maandelijks zwerfvuil opruimt, krijgt via een donatie van de Odd Fellows letterlijk een eigen gezicht. Met de donatie zijn hesjes aangeschaft met daarop het logo van Vaste Prik. ... lees meer..

1206

Verloskundige en carnavalsvoorzitter Gorssel op Allemaal1 TV

In de laatste uitzending van Allemaal 1 TV waren onder ander Arno Bruin, voorzitter van CV de Gorsselnarren, en Renske van Heeckeren uit Gorssel en Margriet Wegman van Verloskundigen­praktijk Anno uit Gorssel te gast. ... lees meer..

1079

Gorssel.nl is weer helemaal veilig!

Zaterdag 16 januari kregen bezoekers van Gorssel.nl een waarschuwing dat de site onveilig zou zijn. Ons beveiligings­certificaat was verlopen. In de loop van de middag is dat weer hersteld. U kunt nu weer veilig gebruik maken van de site. ... lees meer..

826

“Het is fijn om iets voor anderen te betekenen”

Gorsselnaar Arjen de Haan is vanuit SWL actief als vrijwillige netwerk­coach. Hij helpt mensen bij het versterken van hun sociaal net­werk en vertelt erover in de rubriek ‘Vrijwilliger centraal’ in de Berkelbode van 13 januari.  ... lees meer..

2101

Vaccinatiecampagne: bericht van de huisartsen

De huisartsenpraktijken in Epse, Gorssel en Eefde willen aan het begin van de vaccinatie­campagne tegen corona een bericht met hun patiënten delen, met als motto ‘Samen op weg naar immuniteit!'.  ... lees meer..

674

Mooie opbrengst kerstbomeninzameling

De traditionele kerstbomen­inzameling bij het Tramstation in Gorssel leverde dit jaar 159 bomen op. Vorig jaar waren dat er 144. Voor de kinderen was er weer een zakcentje van € 0,50 per boom. ... lees meer..

1446

Snoei van laanbomen

Deze maand is Circulus-Berkel Buitenruimte in opdracht van de gemeente begonnen met  snoei en onderhoud van laan­bomen in en rond (de oude gemeente) Gorssel. Het gaat om ongeveer 10.000 laanbomen.  ... lees meer..

1441

Te huur voor starters: Reuvekamp 38

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel via loting een apparte­ment aan voor starters aan de Reuve­kamp 38. De woning wordt verhuurd via een jongeren­contract. lees meer..

879

Rotary Gorssel steunt nieuwbouw Scouting met € 4.000

De Gorsselse Rotaryclub geeft een royale bijdrage aan Scouting IJssel­groep voor de bouw van het nieuwe clubhuis. Door de steun van deze en andere sponsoren kan de bouw binnenkort beginnen. Eind april 2021 moet het nieuwe clubhuis er staan. ... lees meer..

3008

Welkoop Berndsen in Gorssel krijgt nieuwe eigenaar

Herman en Diny Berndsen dragen per 15 januari de Welkoop­winkel in Gorssel over aan de Twellose onder­nemer Bas Albers. Bas is eigenaar van de Welkoop in Twello en voegt met deze overname Wel­koop Berndsen toe aan zijn onder­neming.  ... lees meer..

1683

Te huur voor starters: Poststraat 1-E

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel via een jongeren­contract een appartement aan voor starters aan de Poststraat 1-E. Er geldt voorrang voor dorps­binding en de maximum­leeftijd is 27 jaar. ... lees meer..

Resultaten 1 - 19 van 19