Archief per maand

Juni 2021

Dit is het archief van alle nieuws­berichten die op Gorssel.nl zijn ver­schenen.
Kies een maand en de volgorde waarin de artikelen worden getoond.
Ook kunt u de zoek­functie (het vergroot­glas in het hoofdmenu) gebruiken.


Terug naar nieuws
86

Kerkdiensten weer in de kerk

Op basis van de landelijke richtlijnen vinden de kerken van Gorssel/Epse en Eefde het weer verantwoord om met elkaar de diensten te houden in de kerk­gebouwen. De eerste diensten zijn zondag 20 ju... lees meer..

243

Chemokar stopt binnenkort

De mogelijkheid om iedere eerste zaterdag van de maand bij de chemokar in Gorssel klein chemisch afval af te geven, verdwijnt. De chemokar staat zaterdag 3 juli 2021 voor het laatst bij de halteplaats... lees meer..

129

Zomer 2021 in de bibliotheek Gorssel

Onder het motto ‘Zomerbieb’ organiseert de Bibliotheek Gorssel vanaf 21 juni een zomer vol activiteiten voor volwassenen en kinderen, met ‘voor elk wat wils’, zoals lezingen en workshops.  Zom... lees meer..

272

Zomerlessen bij In voor Yoga

Door het vele thuiswerken krijgen mensen nog wel eens te weinig beweging. Een serie yogalessen van Karin Hibma van In voor Yoga kan daarvoor wellicht uitkomst bieden. Door het vele thuiswerken krij... lees meer..

274

Fietstocht langs archeologische vondsten

Op 19 en 20 juni organiseert de Werkgroep Archeologie Gorssel-Eefde-Almen een fietstocht langs plekken rond Epse waar archeologisch interessante vondsten zijn gedaan. Opgave is noodzakelijk en deelnam... lees meer..

203

Weer pubquiz bij VV Gorssel

Na eerdere succesvolle edities van de VV Gorssel Pubquiz in 2019 en 2020 komt er op zaterdag 10 juli a.s. een nieuwe editie. Wees voorbereid op moeilijke vragen! Pubquiz 2020: het winnende tea... lees meer..

619

Unieke krantenbezorger neemt afscheid

Eind juni bezorgt Sander Luntungan voor het laatst zijn vaak van een persoonlijke boodschap voorziene kranten in Gorssel. De lezers zullen de ‘extra bijlage’ op zaterdag missen.   Eind juni 2... lees meer..

472

Te huur: Poststraat 2-C

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aanbod betreft een appartement aan de Poststraat 2-C. Het appartement heeft twee slaapkamers en er is een li... lees meer..

343

Gorssel Bloeit: eerste `groene vingers` zijn binnen

Het project ‘Gorssel Bloeit’ (maak Gorssel mooier met bloembakken) komt van de grond. Er zijn al groene vingers gevonden, maar er kunnen er nog meer bij. In het najaar moeten de eerste bakken er staan... lees meer..

1008

Vanaf 7 juni weer aardbeien bij Makkink

We hebben er dit jaar wat langer op moeten wachten, maar bij de bongerd van Makkink zijn de eerste aardbeien nu rijp en vanaf maandag 7 juni is het kraampje weer open.  We hebben er dit jaar w... lees meer..

Resultaten 1 - 10 van 10