Augustus 2021

Nieuwsarchief

 

Dit is het archief van alle nieuws­berichten die op Gorssel.nl zijn ver­schenen. Kies een maand en de volgorde waarin de artikelen worden getoond.
Ook kunt u de zoek­functie (het vergroot­glas in het hoofdmenu) gebruiken.

Terug naar nieuws

 

1472

Yoga Light voor ouderen en mensen met een fysieke beperking

Gezondheids­centrum van Bronkhorst gaat van start met Yoga Light op zaterdag­ochtend. Deze vorm van yoga is geschikt voor ouderen, mensen met een fysieke beperking of die herstellende zijn van ziekte. ... lees meer..

592

Jeugd Harmonie start nieuwe seizoen, nieuwe leden welkom

De muzikale jeugd kan ook komend seizoen weer muziek (leren) maken met De Harmonie. Voor de kleinsten is er de blok­fluit­groep en er worden ook dwars­fluit­lessen gegeven. ... lees meer..

1396

Raketlancering in Gorsselse bossen tijdens Huttendorp

Huttendorp van de Gorsselse scouting is weer ten einde. Het grote spektakel stond dit jaar in het teken van ‘Huttendorp to Outer Space’. 120 kinderen hielpen mee om de beste raket te maken van pallets en andere bouw­materialen. ... lees meer..

675

Volksdansen voor 65-plussers in Het Hart

In Eefde in Het Hart begint op 7 september de volks­dans­groep weer. Onder leiding van Joke Teunissen dansen iedere dinsdag­ochtend 65-plussers op volks­muziek uit vele landen. Nieuwe leden zijn welkom. ... lees meer..

659

Gratis kennismaken met sportclubs

Van 17 tot en met 26 september is de NOC*NSF Nationale Sport­week. In de gemeente Lochem doen veel verenigingen mee met gratis sport- en beweeg­activiteiten voor alle leeftijden. Ook in Gorssel. Leuk om kennis te maken met een club van uw keuze. ... lees meer..

872

Closing party, maar zwembad blijft nog een week langer open

Zaterdag 28 augustus is officieel de laatste dag van het seizoen van zwembad De Boskoele, maar i.v.m. het lekkere weer blijft het bad nog een week extra open. Die zaterdag is er een sluitings­feest met gratis training waterpolo en een barbecue. ... lees meer..

6173

Kernvisie Wonen Gorssel: woningbouwlocaties

Het voorontwerp Kernvisie Wonen Gorssel is gepubliceerd. In de kernvisie staan onder meer de mogelijke locaties voor woning­bouw. Inwoners kunnen hun mening geven tot en met 10 september. Op 1 en 9 september zijn er inloop­bijeenkomsten. ... lees meer..

919

Lochem organiseert ‘Beste-Buurverkiezing’ 2021

Kent u iemand die een grote bijdrage levert aan de sfeer in de buurt? Een buurman of buurvrouw die veel voor u en anderen doet bijvoorbeeld? Nomineer hem of haar dan voor de verkiezing Beste Buur! ... lees meer..

1241

Ikonenschilder Peter van den Hoven exposeert in Wilp

Peter van den Hoven uit Gorssel heeft van 21 t/m 28 augustus een expositie van door hem geschilderde ikonen in de Dorpskerk te Wilp. ... lees meer..

561

Computerclub KansPlus weer van start

Computerclub KansPlus voor mensen met een beperking gaat weer van start. Wie het leuk vindt om met computers te werken en zijn of haar kennis wil delen, wil misschien wel helpen.  ... lees meer..

910

Koffieconcerten in de Gorsselse kerk

'Koffieconcerten Epse' organiseert al geruime tijd concerten op zondag­ochtend in de kerk in Epse. Vanwege de corona­maatregelen vinden de concerten in het seizoen 2021-2022 op de zondagmiddag plaats in de kerk in Gorssel. lees meer..

756

Extra activiteiten in De Boskoele en De Berkel

Nog geen vakantieplannen, net weer terug of in de buurt met vakantie? Deze zomer zijn er extra activiteiten in de buiten­zwembaden in Gorssel en Almen. ... lees meer..

1534

Gorsselse Kunstkring presenteert programma 2021-2022

De Gorsselse Kunstkring (GKK) presenteert - onder voorbehoud  - het nieuwe lezingen­programma 2021-2022. Ook is er iedere eerste dinsdag van de maand september tot en met juni weer een ‘GKK-Café’ in De Hoek.  ... lees meer..

Resultaten 1 - 13 van 13