Archief per maand

December 2021

Dit is het archief van alle nieuws­berichten die op Gorssel.nl zijn ver­schenen.
Kies een maand en de volgorde waarin de artikelen worden getoond.
Ook kunt u de zoek­functie (het vergroot­glas in het hoofdmenu) gebruiken.


Terug naar nieuws
970

Gorssel.nl wenst u een goed 2022

Wij wensen alle inwoners en bezoekers van Gorssel een gelukkig 2022. Hopelijk kunnen we in het nieuwe jaar weer snel terug naar 'het oude normaal' en genieten van al dat moois dat Gorssel te bieden lees meer..

3496

Praktijk van Gelderen wordt Praktijk Den Oldenhof

Per 1 januari 2022 zetten Maurice van Gelderen en Josien Jansen de huis­artsen- en apotheek­zorg in Den Oldenhof gezamenlijk als maatschap voort. De praktijk en apotheek zijn op donder­dag... lees meer..

1408

Fransje Bongenaar van Vaste Prik in dagblad Trouw

In de uitgave van Trouw van 27 december staat een mooi artikel van Fransje Bongenaar uit Gorssel. Fransje is trekker van Vaste Prik. In de uitgave van Trouw van 27 december 2021 staat een mooi arti... lees meer..

979

Erop uit met Gorssel.nl

Gorssel.nl heeft een uitgebreide rubriek met ideeën voor uitjes en activiteiten. Handig voor de inwoners van Gorssel én voor onze bezoekers. Even lekker een frisse neus halen deze dagen? Er is keuze u... lees meer..

2232

In de schijnwerper: Mieke Geerlink en René Pluymert

Gorssel.nl zet in de vijf dagen voor Kerst iedere dag een Gorssel­naar die zich verdien­stelijk maakt als vrijwilliger in de schijn­werper. Vandaag zijn het er twee, op verzoek van redacti... lees meer..

1877

Vrijwilliger in de schijnwerper: Els Duvigneau

Gorssel.nl zet in de vijf dagen voor Kerst iedere dag een Gorsselnaar die zich verdien­stelijk maakt als vrijwilliger in de schijnwerper. Vandaag Els Duvigneau. Gorssel.nl zet in de vijf dagen ... lees meer..

2069

Vrijwilliger in de schijnwerper: Marlies Gommers

Gorssel.nl zet in de vijf dagen voor Kerst iedere dag een Gorsselnaar die zich verdienstelijk maakt als vrijwilliger in de schijn­werper. Vandaag Marlies Gommers. Marlies Gommers voor de Bloeme... lees meer..

1538

Vrijwilliger in de schijnwerper: Carolien van Poecke

Gorssel.nl zet in de vijf dagen voor Kerst iedere dag een Gorssel­naar die zich verdien­stelijk maakt als vrijwilliger in de schijn­werper. Vandaag: Carolien van Poecke. Carolien v... lees meer..

2158

Vrijwilliger in de schijnwerper: Gerrit Boschloo

Gorssel.nl zet in de vijf dagen voor Kerst iedere dag een Gorssel­naar die zich verdien­stelijk maakt als vrij­williger in de schijn­werper. Vandaag: Gerrit Boschloo. Gorssel.nl zet... lees meer..

1653

Gorssel by Night - Fotoserie

Het mooie dorp Gorssel is in de winter­maanden fraai verlicht. Kort geleden is daar nog sfeer­verlichting in de bomen bijgekomen, met dank aan de ondernemers­vereniging, gemeente, rotary e... lees meer..

926

Heeft het Acaciaplein de hoogste kerstboom van Gorssel?

Buurt- en speeltuinvereniging Plein 9 heeft een fraaie grote kerstboom op het Acacia­plein geplaatst. De actieve vereniging gaat binnenkort de crossbaan opknappen en heeft een mooi programma ... lees meer..

1009

De Harmonie wil meer oud papier ophalen in Gorssel

De Harmonie is een actieve club: de leden halen oud papier op, verkopen haard­hout en pot­grond, maar natuurlijk maken ze vooral graag muziek. Voor volgend jaar staat weer veel op het programm... lees meer..

2057

Sportvissers maken eigen toegangshek naar het Zandgat

Het Zandgat wordt ondieper gemaakt. Door de werk­zaamheden konden de hengelaars moeilijk bij hun visstek komen en daarom hebben zij aan de zuidkant van de plas een doorgang door de afrastering gem... lees meer..

1797

Gorsselse vrijwilligers bieden hulp na opheffen buslijn 56

Door het opheffen van buslijn 56 van Borculo naar Deventer werd het voor een aantal kinderen uit Lochem en Laren een probleem om op hun scholen in Deventer te komen. Sinds afgelopen maandag regelen vr... lees meer..

1033

Kerst in Joppe: aangepaste vieringen

In verband met de coronamaatregelen zijn er in de r.-k. kerk in Joppe in 2021 aangepaste vieringen. De Nachtmis wordt vervroegd, reservering is noodzakelijk. In verband met de coronamaatregelen wor... lees meer..

1546

Ruim 1050 steunbetuigingen petitie Bloemenkamp

De petitie tot steun van de bewoners van de Bloemen­kamp leverde ruim 1050 steun­betuigingen op. “Behoud het gebouw en geef het de status van gemeentelijk monument”. De petitie ‘Steun de be... lees meer..

2659

Restaurant 't Elf Uur weer open!

Er komt weer leven in ’t Elf Uur. Woensdag 15 december openen Saskia Beulink en Hans Smalt de deuren van het vernieuwde restaurant, nog wel met aan­gepaste openings­tijden. Er komt weer lev... lees meer..

4210

Attie en Henny Brinks stoppen met Autoservice Brinks

Op 24 december, de dag voor Kerst, stoppen Attie en Henny Brinks met Autoservice Brinks. Daarmee komt ook een eind aan de bestemming van het pand aan de Hoofd­straat. Het einde van een tijdperk. ... lees meer..

1802

Nieuwe wijkagent voor Gorssel

Gorssel heeft een nieuwe wijk­agent. Met de komst van Pim Jansen is het team wijk­agenten in de gemeente Lochem weer op sterkte.  Gorssel heeft een nieuwe wijkagent. Met de komst van P... lees meer..

1639

Ook schoollocatie in beeld voor accommodaties

De werkgroep GA! onderzoekt ook de plek van de Vullerschool voor clustering van school, sport en maatschappelijke voor­zieningen, inclusief een stukje Roskamweide. Het was alweer enige maanden ... lees meer..

1871

Vullerschool blijft overeind in ‘coronastrijd’

Hoe houdt de Vullerschool in Gorssel zich staande in de corona­strijd’? Gorssel.nl vroeg het aan school­directeur Wim Finkers. “Het gaat tot nu toe best goed". Hoe houdt de Vullerschool in ... lees meer..

1298

Te huur: Goudenregenstraat 14

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een laagbouw­­woning aan de Gouden­regen­straat 14, met voorrang voor do... lees meer..

779

Expositie Van der Capellen verlengd

De expositie over Joan Derk van der Capellen in het Tramstation is verlengd tot eind februari 2022 en wordt in januari aangevuld met meer wapen­feiten van de ‘beruchte’ baron.  Voorpagina ... lees meer..

760

Zorgtuin: even geen gelegenheid voor ontmoeting

Helaas is het vanwege corona op veel plekken voorlopig niet mogelijk elkaar te ontmoeten. Dat geldt ook op de Zorgtuin: veel projecten kunnen geen doorgang vinden. We weten het allemaal: het is op ... lees meer..

Resultaten 1 - 24 van 24