Archief per maand

Januari 2022

Dit is het archief van alle nieuws­berichten die op Gorssel.nl zijn ver­schenen.
Kies een maand en de volgorde waarin de artikelen worden getoond.
Ook kunt u de zoek­functie (het vergroot­glas in het hoofdmenu) gebruiken.


Terug naar nieuws
1100

Informatief wandelgidsje over de Gorsselse Heide

Stichting Marke Gorsselse Heide heeft een boekje ‘Hersteld Verleden' gemaakt met daarin een mooie wandeling en veel informatie over de heide. Stichting Marke Gorsselse Heide heeft een boekje ‘Herst... lees meer..

597

Heropening Tramstation, expositie verlengd

Het Tramstation is weer geopend voor publiek. De expositie over leven en dood van patriot Johan Derk baron van der Capellen is in de huidige opzet verlengd tot eind maart. Het Tramstation in Gorsse... lees meer..

680

Ook dit jaar weer compostactie van De Harmonie

Het voorjaar komt er weer aan en mensen die aan de slag willen in hun tuin kunnen net als andere jaren weer compost, potgrond en koemest­korrels bestellen. Dat wordt dan op 26 februari of 12 maart... lees meer..

1192

Museum MORE weer open

Museum MORE is vanaf woensdag 26 januari weer open. Het museum heeft een nieuw Jan Mankes-kabinet en er is een expositie te zien van twintig werken van Arjan van Helmond.  Museum MORE in Gorss... lees meer..

1942

Marleen Bouwhuis stopt met Goede Tijden

Goede Tijden, mode- en lifestyle­winkel in Gorssel tegenover Museum MORE, stopt per 1 maart 2022. Door omstandig­heden gedwongen heeft Marleen Bouwhuis dit besluit genomen, precies negen ... lees meer..

955

Brievenboekje 'Grootouders voor het klimaat'

Marlies Gommers schreef samen met andere ‘Grootouders voor het Klimaat’ een bezorgde brief aan haar klein­kinderen over de klimaat­verandering. De 25 brieven zijn gebundeld en te koop bij Bech... lees meer..

2225

BinnensteBuiten op bezoek in Gorssel en Joppe

Het TV-programma Binnenste­Buiten weet Gorssel goed te vinden. Chef-kok Ramon Brugman was te gast bij Tuinderij de Veldhof en maandag 31 januari komt Touw­slagerij Steen­bergen in beeld. ... lees meer..

1452

Gorssel.nl: 10 jaar van, voor en door Gorssel

Gorssel.nl inspireert en brengt mensen bij elkaar. Al 10 jaar. Met een team dat geheel uit vrijwilligers bestaat. Het is deze maand 10 jaar geleden dat toenmalig wethouder Wilma Heesen de website G... lees meer..

1194

Museum MORE doet mee met landelijke ‘Museum Gym’

Woensdag openen veel musea hun deuren voor een mentale booster. Met de actie ‘Museum Gym’ geven ze op ludieke wijze ruimte aan (mentale) fitheid. Museum MORE doet ook mee. Medewerkers moedigen aan en ... lees meer..

1179

Winkels en salons zijn weer open

Gelukkig! De winkels en salons mogen vanaf vandaag weer open. Ook kunt u weer bij de fitness­centra terecht. In de Dorpsgids van Gorssel.nl staat een overzicht van alle winkels en salons. Geluk... lees meer..

663

Vaste Prik is blij met nieuwe sponsors

Vaste Prik, de zwerf­afval­club van Gorssel, deed in oktober een oproep voor sponsoring. Dat leverde veel respons op, waarmee onder andere nieuw materiaal is gekocht. Vaste Prik, de club di... lees meer..

1654

Vrieskou in de ondergelopen uiterwaarden

Het is een prachtig gezicht. De IJssel heeft bezit genomen van de uiter­waarden en de vorst zorgt voor een tapijt van rijp. Bekijk de foto's. Het is een prachtig gezicht. De IJssel heeft b... lees meer..

1369

Bert van Poecke nu echt met pensioen

Na een werkzaam leven van bijna 60 jaar is Bert van Poecke per 1 januari 2022 echt gestopt met zijn werk als verzekerings­adviseur met zijn eigen kantoor ‘De Boei Verzekerings­adviseurs’. N... lees meer..

945

Bestuursvacatures Huurdersvereniging en Gorsselse Heide

De Huurders­belangen­vereniging IJsseldal Wonen zoekt een bestuurslid en een secretaris. Stichting Marke de Gorssele Heide kan een nieuw bestuurs­lid gebruiken met interesse voor communica... lees meer..

2320

Te huur: Vinkenstraat 1

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aanbod betreft een eengezins­woning aan de Vinkenstraat 1. Woningzoekenden uit Gorssel hebben voorrang. ... lees meer..

951

Nieuwjaarsuitzending Allemaal1.TV

In plaats van de traditionele nieuwjaars­receptie van de gemeente Lochem verzorgt Allemaal1.TV een speciale uitzending op 8 januari. Verenigingen en dorps­raden kunnen een nieuwjaars­wens ... lees meer..

Resultaten 1 - 16 van 16