Januari 2022

Nieuwsarchief

 

Dit is het archief van alle nieuws­berichten die op Gorssel.nl zijn ver­schenen. Kies een maand en de volgorde waarin de artikelen worden getoond.
Ook kunt u de zoek­functie (het vergroot­glas in het hoofdmenu) gebruiken.

Terug naar nieuws

 

1260

Informatief wandelgidsje over de Gorsselse Heide

Stichting Marke Gorsselse Heide heeft een boekje ‘Hersteld Verleden' gemaakt met daarin een mooie wandeling en veel informatie over de heide. ... lees meer..

701

Heropening Tramstation, expositie verlengd

Het Tramstation is weer geopend voor publiek. De expositie over leven en dood van patriot Johan Derk baron van der Capellen is in de huidige opzet verlengd tot eind maart. ... lees meer..

799

Ook dit jaar weer compostactie van De Harmonie

Het voorjaar komt er weer aan en mensen die aan de slag willen in hun tuin kunnen net als andere jaren weer compost, potgrond en koemest­korrels bestellen. Dat wordt dan op 26 februari of 12 maart bezorgd. ... lees meer..

1436

Museum MORE weer open

Museum MORE is vanaf woensdag 26 januari weer open. Het museum heeft een nieuw Jan Mankes-kabinet en er is een expositie te zien van twintig werken van Arjan van Helmond.  ... lees meer..

2141

Marleen Bouwhuis stopt met Goede Tijden

Goede Tijden, mode- en lifestyle­winkel in Gorssel tegenover Museum MORE, stopt per 1 maart 2022. Door omstandig­heden gedwongen heeft Marleen Bouwhuis dit besluit genomen, precies negen jaar na de start op 2 maart 2013. ... lees meer..

1093

Brievenboekje 'Grootouders voor het klimaat'

Marlies Gommers schreef samen met andere ‘Grootouders voor het Klimaat’ een bezorgde brief aan haar klein­kinderen over de klimaat­verandering. De 25 brieven zijn gebundeld en te koop bij Bechtle.  ... lees meer..

2410

BinnensteBuiten op bezoek in Gorssel en Joppe

Het TV-programma Binnenste­Buiten weet Gorssel goed te vinden. Chef-kok Ramon Brugman was te gast bij Tuinderij de Veldhof en maandag 31 januari komt Touw­slagerij Steen­bergen in beeld. ... lees meer..

1570

Gorssel.nl: 10 jaar van, voor en door Gorssel

Gorssel.nl inspireert en brengt mensen bij elkaar. Al 10 jaar. Met een team dat geheel uit vrijwilligers bestaat. ... lees meer..

1302

Museum MORE doet mee met landelijke ‘Museum Gym’

Woensdag openen veel musea hun deuren voor een mentale booster. Met de actie ‘Museum Gym’ geven ze op ludieke wijze ruimte aan (mentale) fitheid. Museum MORE doet ook mee. Medewerkers moedigen aan en geven flitscolleges. ... lees meer..

1256

Winkels en salons zijn weer open

Gelukkig! De winkels en salons mogen vanaf vandaag weer open. Ook kunt u weer bij de fitness­centra terecht. In de Dorpsgids van Gorssel.nl staat een overzicht van alle winkels en salons. ... lees meer..

806

Vaste Prik is blij met nieuwe sponsors

Vaste Prik, de zwerf­afval­club van Gorssel, deed in oktober een oproep voor sponsoring. Dat leverde veel respons op, waarmee onder andere nieuw materiaal is gekocht. ... lees meer..

1770

Vrieskou in de ondergelopen uiterwaarden

Het is een prachtig gezicht. De IJssel heeft bezit genomen van de uiter­waarden en de vorst zorgt voor een tapijt van rijp. Bekijk de foto's. ... lees meer..

1541

Bert van Poecke nu echt met pensioen

Na een werkzaam leven van bijna 60 jaar is Bert van Poecke per 1 januari 2022 echt gestopt met zijn werk als verzekerings­adviseur met zijn eigen kantoor ‘De Boei Verzekerings­adviseurs’. ... lees meer..

1156

Bestuursvacatures Huurdersvereniging en Gorsselse Heide

De Huurders­belangen­vereniging IJsseldal Wonen zoekt een bestuurslid en een secretaris. Stichting Marke de Gorssele Heide kan een nieuw bestuurs­lid gebruiken met interesse voor communicatie en publiciteit. ... lees meer..

2523

Te huur: Vinkenstraat 1

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aanbod betreft een eengezins­woning aan de Vinkenstraat 1. Woningzoekenden uit Gorssel hebben voorrang. ... lees meer..

1113

Nieuwjaarsuitzending Allemaal1.TV

In plaats van de traditionele nieuwjaars­receptie van de gemeente Lochem verzorgt Allemaal1.TV een speciale uitzending op 8 januari. Verenigingen en dorps­raden kunnen een nieuwjaars­wens op video insturen. ... lees meer..

Resultaten 1 - 16 van 16