Archief per maand

Januari 2022

Dit is het archief van alle nieuws­berichten die op Gorssel.nl zijn ver­schenen.
Kies een maand en de volgorde waarin de artikelen worden getoond.
Ook kunt u de zoek­functie (het vergroot­glas in het hoofdmenu) gebruiken.


Terug naar nieuws
240

Winkels en salons zijn weer open

Gelukkig! De winkels en salons mogen vanaf vandaag weer open. Ook kunt u weer bij de fitness­centra terecht. In de Dorpsgids van Gorssel.nl staat een overzicht van alle winkels en salons. Geluk... lees meer..

240

Vaste Prik is blij met nieuwe sponsors

Vaste Prik, de zwerf­afval­club van Gorssel, deed in oktober een oproep voor sponsoring. Dat leverde veel respons op, waarmee onder andere nieuw materiaal is gekocht. Vaste Prik, de club di... lees meer..

861

Vrieskou in de ondergelopen uiterwaarden

Het is een prachtig gezicht. De IJssel heeft bezit genomen van de uiter­waarden en de vorst zorgt voor een tapijt van rijp. Bekijk de foto's. Het is een prachtig gezicht. De IJssel heeft b... lees meer..

399

Bert van Poecke nu echt met pensioen

Na een werkzaam leven van bijna 60 jaar is Bert van Poecke per 1 januari 2022 echt gestopt met zijn werk als verzekerings­adviseur met zijn eigen kantoor ‘De Boei Verzekerings­adviseurs’. N... lees meer..

293

Bestuursvacatures Huurdersvereniging en Gorsselse Heide

De Huurders­belangen­vereniging IJsseldal Wonen zoekt een bestuurslid en een secretaris. Stichting Marke de Gorssele Heide kan een nieuw bestuurs­lid gebruiken met interesse voor communica... lees meer..

1296

Te huur: Vinkenstraat 1

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aanbod betreft een eengezins­woning aan de Vinkenstraat 1. Woningzoekenden uit Gorssel hebben voorrang. ... lees meer..

278

Nieuwjaarsuitzending Allemaal1.TV

In plaats van de traditionele nieuwjaars­receptie van de gemeente Lochem verzorgt Allemaal1.TV een speciale uitzending op 8 januari. Verenigingen en dorps­raden kunnen een nieuwjaars­wens ... lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7