Archief per maand

Juli 2022

Dit is het archief van alle nieuws­berichten die op Gorssel.nl zijn ver­schenen.
Kies een maand en de volgorde waarin de artikelen worden getoond.
Ook kunt u de zoek­functie (het vergroot­glas in het hoofdmenu) gebruiken.


Terug naar nieuws
1154

Laag water: Dommerholtsveer uit de vaart

LET OP: vanwege de lage water­stand van de IJssel gaat het Dommerholts­veer met ingang van 30 juli (morgen dus) tot nader order uit de vaart. Naschrift: Het veer is vanaf 20 september 2022 ... lees meer..

468

‘Summer fun’ in De Bolderhoek

Op 15 augustus zijn er van 10.00 tot 17.00 uur in De Bolder­hoek ‘Summer fun’ activiteiten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, en jeugd vanaf 12 jaar. De entree is gratis, aan­melden hoeft... lees meer..

627

Team ‘Pleinvrees’ wint kubbtoernooi in Limburg

Een team van Kubbvereniging Plein­vrees nam op 24 juli deel aan een kubb­toernooi in het verre Limburg en keerde met winst terug. Maar het ging natuurlijk vooral om de gezelligheid.  O... lees meer..

1131

Te huur: Prunusweg 12

IJssel­dal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een eengezins­woning aan de Prunusweg 12.  IJssel­dal Wonen biedt i... lees meer..

475

Gemeenteloket: zomersluiting

Van woensdag 27 juli tot en met woensdag 17 augustus is het gemeente­loket in Den Oldenhof gesloten. Aanvragen van burger­zaken kan tijdens deze periode alleen in het gemeente­huis in Loch... lees meer..

1379

Loopclinic voor beginners bij Sport ’88

Trim- en MTB-club Sport ’88 organiseert in september, oktober en november een loop­clinic voor beginners en ‘her­intreders’. Na de clinic kunnen de deel­nemers minimaal 5 km probleemloos h... lees meer..

926

Eind juli tuinen kijken tijdens Tuinrondje Gorssel

Zes tuin­eigenaren in en rond Gorssel delen hun tuinplezier graag met andere lief­hebbers op 30 en 31 juli. De tuin­eigenaren: “Het is leuk te zien dat mensen uit de buurt, maar ook van ve... lees meer..

1637

Joppe doet mee met Zomer in Gelderland

In augustus trekt de caravaan van Zomer in Gelderland weer door de provincie. Ook Joppe wordt dan bezocht. Achter de schermen wordt al druk gewerkt om het dorp zo mooi mogelijk te presenteren. Extra h... lees meer..

1639

Te huur: Poststraat 2-C

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een apparte­ment aan de Poststraat 2-C. Inwoners van Gorssel hebben voor­rang bi... lees meer..

502

Inschrijving Zwem4daagse De Boskoele gestart

De inschrijving voor de Zwem4daagse in De Bos­koele is geopend. Er kan gezwommen worden van 22 tot en met 26 augustus en op 28 augustus is er een ‘spetterend’ eind­feest. De Zwem4daagse in ... lees meer..

1479

Boekuitreiking ‘Met het oog op Gorssel’

Op dinsdag 5 juli presenteerde Dick van Welzen het eerste exem­plaar van het door hem samen­gestelde boek ‘Met het oog op Gorssel’. Gorssel is een prachtig boek rijker. Op initiatief van de... lees meer..

1477

Eerste Oekraïners al snel in De Bloemenkamp

Vrijdag 8 juli nemen de eerste Oekraïense vluchtelingen hun intrek in De Bloemen­kamp. Dat deelde kern­wethouder Lex de Goede mee tijdens een bijeen­komst op 5 juli in de Gorsselse kerk.&n... lees meer..

578

Gemeenteloket Gorssel voorlopig behouden

In de Kadernota 2023 was sluiting van het gemeente­loket in Den Oldenhof vanaf 2024 als bezuinigings­optie opgenomen. De gemeente­raad besliste unaniem om het loket voorlopig open te houde... lees meer..

555

Clown Okidoki in het Gorsselse Openluchttheater

Het was een een ideaal weertje voor de kinder­voorstelling in het Openlucht­theater. Clown Okidoki werd door de talrijke kinderen met gejuich begroet, ook de meeste ouders haakten gezellig aan... lees meer..

1173

Bud Wichers veilig terug in Gorssel

Bud Wichers is weer veilig terug in Gorssel. In een persoon­lijke bood­schap aan zijn dorps­genoten doet hij verslag van zijn recente ervaringen als oorlogs­fotograaf in Oekraïne. B... lees meer..

Resultaten 1 - 15 van 15