Juli 2022

Nieuwsarchief

 

Dit is het archief van alle nieuws­berichten die op Gorssel.nl zijn ver­schenen. Kies een maand en de volgorde waarin de artikelen worden getoond.
Ook kunt u de zoek­functie (het vergroot­glas in het hoofdmenu) gebruiken.

Terug naar nieuws

 

1329

Laag water: Dommerholtsveer uit de vaart

LET OP: vanwege de lage water­stand van de IJssel gaat het Dommerholts­veer met ingang van 30 juli (morgen dus) tot nader order uit de vaart. ... lees meer..

593

‘Summer fun’ in De Bolderhoek

Op 15 augustus zijn er van 10.00 tot 17.00 uur in De Bolder­hoek ‘Summer fun’ activiteiten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, en jeugd vanaf 12 jaar. De entree is gratis, aan­melden hoeft niet. ... lees meer..

823

Team ‘Pleinvrees’ wint kubbtoernooi in Limburg

Een team van Kubbvereniging Plein­vrees nam op 24 juli deel aan een kubb­toernooi in het verre Limburg en keerde met winst terug. Maar het ging natuurlijk vooral om de gezelligheid.  ... lees meer..

1283

Te huur: Prunusweg 12

IJssel­dal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een eengezins­woning aan de Prunusweg 12.  ... lees meer..

639

Gemeenteloket: zomersluiting

Van woensdag 27 juli tot en met woensdag 17 augustus is het gemeente­loket in Den Oldenhof gesloten. Aanvragen van burger­zaken kan tijdens deze periode alleen in het gemeente­huis in Lochem.  ... lees meer..

1644

Loopclinic voor beginners bij Sport ’88

Trim- en MTB-club Sport ’88 organiseert in september, oktober en november een loop­clinic voor beginners en ‘her­intreders’. Na de clinic kunnen de deel­nemers minimaal 5 km probleemloos hardlopen. Aanmelden kan tot en met 28 augustus. ... lees meer..

1150

Eind juli tuinen kijken tijdens Tuinrondje Gorssel

Zes tuin­eigenaren in en rond Gorssel delen hun tuinplezier graag met andere lief­hebbers op 30 en 31 juli. De tuin­eigenaren: “Het is leuk te zien dat mensen uit de buurt, maar ook van verder weg speciaal naar Gorssel komen”. ... lees meer..

1776

Joppe doet mee met Zomer in Gelderland

In augustus trekt de caravaan van Zomer in Gelderland weer door de provincie. Ook Joppe wordt dan bezocht. Achter de schermen wordt al druk gewerkt om het dorp zo mooi mogelijk te presenteren. Extra hulp is welkom. ... lees meer..

1828

Te huur: Poststraat 2-C

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een apparte­ment aan de Poststraat 2-C. Inwoners van Gorssel hebben voor­rang bij toewijzing. ... lees meer..

617

Inschrijving Zwem4daagse De Boskoele gestart

De inschrijving voor de Zwem4daagse in De Bos­koele is geopend. Er kan gezwommen worden van 22 tot en met 26 augustus en op 28 augustus is er een ‘spetterend’ eind­feest. ... lees meer..

1704

Boekuitreiking ‘Met het oog op Gorssel’

Op dinsdag 5 juli presenteerde Dick van Welzen het eerste exem­plaar van het door hem samen­gestelde boek ‘Met het oog op Gorssel’. Gorssel is een prachtig boek rijker. ... lees meer..

1660

Eerste Oekraïners al snel in De Bloemenkamp

Vrijdag 8 juli nemen de eerste Oekraïense vluchtelingen hun intrek in De Bloemen­kamp. Dat deelde kern­wethouder Lex de Goede mee tijdens een bijeen­komst op 5 juli in de Gorsselse kerk.  ... lees meer..

699

Gemeenteloket Gorssel voorlopig behouden

In de Kadernota 2023 was sluiting van het gemeente­loket in Den Oldenhof vanaf 2024 als bezuinigings­optie opgenomen. De gemeente­raad besliste unaniem om het loket voorlopig open te houden.  ... lees meer..

713

Clown Okidoki in het Gorsselse Openluchttheater

Het was een een ideaal weertje voor de kinder­voorstelling in het Openlucht­theater. Clown Okidoki werd door de talrijke kinderen met gejuich begroet, ook de meeste ouders haakten gezellig aan. ... lees meer..

1364

Bud Wichers veilig terug in Gorssel

Bud Wichers is weer veilig terug in Gorssel. In een persoon­lijke bood­schap aan zijn dorps­genoten doet hij verslag van zijn recente ervaringen als oorlogs­fotograaf in Oekraïne. ... lees meer..

Resultaten 1 - 15 van 15