Le Nozze pe Due in Kapel op 't Rijsselt
Wanneer:
zondag 18 januari 2015
Waar:
Kapel op 't Rijsselt

Omschrijving

Zondag 18 januari 2015 is er een extra concert in Kapel op 't Rijsselt dat niet binnen het abonnement valt: Le Nozze per Due

Nozze per due-1BSopraan Johannette Zomer en bas-bariton Frans Fiselier brengen samen met TV- en musical-acteur Peter Lusse Mozarts misschien wel bekendste opera: de Bruiloft van Figaro. Alleen wordt het deze keer wel een iets ander verhaal…..
Waar Mozart ruim 3 uur muziek, een groot orkest en minstens 11 solisten nodig heeft om tot de plot van het verhaal te komen, zijn het in deze productie alleen Johannette en Frans die de vele rollen en aria’s voor hun rekening nemen. 
Peter Lusse houdt op zijn welbekende en hilarische wijze voor het publiek de verhaallijn in de gaten. De Nederlandse teksten – te volgen voor groot én klein - zijn van Ivo de Wijs.
Ook de orkestpartij is omgevormd tot een handzame versie voor alleen vleugel. Dit alles zorgt voor een bondige maar nog steeds enerverende versie van deze wereldberoemde opera-bruiloft. Zeg maar de Figaro “light’…..”
Dat de toeschouwers eigenlijk ook bruiloftsgangers zijn wordt duidelijk aan het eind van deze wel heel bijzondere opera-uitvoering. 

Entree: € .....

Reserveren (kosteloos) wordt aanbevolen, per e-mail   tel 0575-570521 of vanaf de website 

 

Locatie:
Kapel op 't Rijsselt


Locatie

Kapel op 't Rijsselt
Locatie:
Kapel op 't Rijsselt

Omschrijving

Kapel op 't Rijsselt, Mettrayweg 25, 7211 LC Eefde
’t Rijsselt biedt een zelfstandig podium voor muziek en
theater, met een overwegend klassieke programmering
en andere muziekstijlen als jazz en wereldmuziek.

Website
Locatie op Google Maps

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail