Wanneer:
zondag 11 januari 2015
Waar:
‘t Trefpunt

Omschrijving

De Deventer Schermvereniging is jaarlijks gastheer van een internationale schermtoernooi in januari. De wedstrijden worden gespeeld in ’t Trefpunt en publiek is welkom. Zondag 11 januari zullen zo’n 80 schermers in de leeftijd van 18 tot 70+ zullen aanwezig zijn.

SchermenTrefpunt12-1-14 3Schermtoernooi in 't Trefpunt op 12-1-14 Het nieuwjaarstoernooi maakt onderdeel uit van Ferrum Vetum, een competitief toernooi voor schermers vanaf 18 jaar tot 70+. Alle leeftijden schermen tegen elkaar waarbij de 60-plus veteranen niet onderdoen voor de ‘jongeren’. Deelnemers komen niet alleen uit geheel Nederland, ook Duitsers en Belgen worden in Gorssel verwacht. Er wordt met alle drie de wapens gespeeld: floret, sabel en degen.

Ook het publiek kan genieten van een gemoedelijke sfeer met schermpartijen op hoog niveau. Het evenement in ’t Trefpunt is vrij toegankelijk voor het publiek en is zeker een bezoekje waard. Vrijwilligers van de DSV zijn aanwezig om belangstellenden te informeren over de schermsport. Tussen 11.00 en 13.00 of van 14.00 tot 15.30 uur zijn de beste tijden om te kijken.

Kennismaken met schermen: proefles
Ben je door het toernooi nieuwsgierig geworden naar de schermsport? Maandag 19 januari is er een speciale trainingsavond voor iedereen die het leuk vindt om eens het schermwapen op te pakken. De jeugd tot 10 jaar is welkom om 18.45 uur, de jeugd tot 16 jaar om 19.30 uur en de 16-plussers starten om 20.30 uur.

’t Haarhuus in Schalkhaar is is de vaste trainingslocatie van de DSV. Deelname is gratis na opgave via .

Aanvullende informatie:

 

Locatie:
‘t Trefpunt


Locatie

‘t Trefpunt
Locatie:
‘t Trefpunt

Omschrijving

Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt
Molenweg 53-55, 7213 XD Gorssel
Website
Locatie op Google Maps

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail