Wanneer:
zaterdag 18 april 2015
Waar:
Kerk

Omschrijving

De Protestantse Gemeente Gorssel-Epse houdt op zaterdag 18 april 2015 weer de jaarlijkse grote rommelmarkt in en rondom de kerk in Gorssel.? Buiten staan ca. dertig kramen met een grote variëteit aan artikelen en in de kerkzaal zijn goederen te koop. In De Brink worden boeken verkocht en is gelegenheid voor het nuttigen van koffie, thee en fris met lekkere versnaperingen. Gerrit Nijkamp zorgt met pianospel voor een gezellige sfeer.

Een rijke schakering aan goederen is er te koop; boeken en oude grammofoonplaten, speelgoed en kinderboeken, huishoudelijke artikelen, handwerken, tassen en koffers, elektrische artikelen en ijzerwaren, meubels en lampen, lijsten van schilderijen, bloemen en planten en nog veel meer. Hebt u nog goed bruikbare spullen en wilt u die wel kwijt, bel dan voor het maken van een afspraak over het brengen of halen met Jo Willems (tel. 0575-492006) in Gorssel of met Ab Preuter (tel. 0575-492983) in Epse.  Ook is het mogelijk met hen afspraken te maken over het leeghalen van een woning bij verhuizing of overlijden.

De markt begint om 10.00 en eindigt om 13.00 uur. ?De opbrengst is bestemd voor onderhoud en herinrichting van de kerken in Epse en Gorssel.


 

Locatie:
Kerk


Locatie

Kerk
Locatie:
Kerk

Omschrijving

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail