Wanneer:
donderdag 12 maart 2015
Waar:
De Borkel

Omschrijving

"Nederland verandert, de zorg verandert mee". Op donderdag 12 maart van 10.00 tot 11.00 uur kunt u daar meer over te weten komen, tijdens een inloopuur van Tuys.

Tuys zorg De veranderingen in de zorg maken dat mensen zelf meer de regie krijgen over wie er welke zorg aan hen kan en mag leveren en tegen welke prijs. Zorg is relatief duur, en zolang u het niet nodig heeft zult u wellicht naar alternatieven zoeken om uw leven zo comfortabel mogelijk in te kunnen richten. Tuys biedt oplossingen voor wensen waarvoor nog geen zorg nodig is, maar wel een helpende hand, een steuntje in de rug, of voor dat veilige gevoel dat thuis, of thuis bij uw moeder, tante of kind alles in goede handen is.

Dienstverleners die u daarin van dienst kunnen zijn hebben zich lokaal georganiseerd in coöperatief verband om zo aanvullend aan elkaar en aansluitend op uw wensen hulp te kunnen bieden; ontzorgen dus. Deze coöperatie heet Tuys, en Marion, Anita en Carla zijn hierin uw aanspreekpunt, uw persoonlijke assistent desgewenst, met wie u ten alle tijden contact kunt opnemen, als u dat nodig heeft.

Als u meer wilt weten over hoe de zorg verandert en dienstverleners hierin mee veranderen naar uw behoefte, loop dan binnen in de Borkel op Hoofdstraat 61a in Gorssel.

www.tuys.nl 
Telefoon 06 538 055 22
Email:  

 

Locatie:
De Borkel


Locatie

De Borkel
Locatie:
De Borkel

Omschrijving

Wijkontmoetingscentrum De Borkel
Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel 
Tel. 0575-594444
Website

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail