Wanneer:
zaterdag 16 april 2016
Waar:
Kerk

Omschrijving

Op zaterdag 16 april 2016 van 10 tot 13 uur is er weer een grote rommelmarkt in en bij de protestantse kerk in Gorssel. Buiten staan er meer dan 30 kramen met een grote variëteit aan artikelen. In de Brink worden boeken verkocht en in de kerkzaal zijn allerlei andere goederen te koop. Natuurlijk zijn er ook koffie, thee en fris met lekkere versnaperingen. Gerrit Nijkamp zorgt met pianospel voor een gezellige sfeer.

RommelmarktNet als andere jaren zijn er weer veel artikelen te koop, zoals boeken, postzegels, cd’s en oude grammofoonplaten, speelgoed en kinderboeken, huishoudelijke artikelen, handwerken, tassen en koffers, elektrische artikelen en ijzerwaren, meubels en lampen, schilderijen en lijsten van schilderijen, bloemen en planten en nog veel meer.

Heeft u nog goed bruikbare spullen en wilt u die wel kwijt? Neem dan contact op met Jo Willems (0575-492006) in Gorssel of met Ab Preuter (0575-492983) in Epse over het brengen of halen. Ook kunt u met hen een afspraak maken over het leeghalen van een woning bij verhuizing of overlijden.

De opbrengst van de rommelmarkt is bestemd voor het onderhoud en de herinrichting van de kerken in Gorssel en in Epse.

 

Locatie:
Kerk


Locatie

Kerk
Locatie:
Kerk

Omschrijving

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail