Wanneer:
donderdag 19 januari 2017
Waar:
‘t Trefpunt

Omschrijving

Lezing van Piet Boersma over Engelse tuinen

Piet Boersma heeft al meerdere malen lezingen verzorgt voor onze tuinclub. Dit keer komt hij met de nieuwste serie over Engeland. Het betreft opnieuw een driedimensionale diaserie. Dit betekent dat u de dia's echt beleeft. U ervaart dit alsof u zelf door het landschap loopt. De dia's worden met twee camera's tegelijk gemaakt. Dit is te vergelijken met onze ogen; alleen door met twee ogen te kijken ervaren wij diepte in onze waarneming. Omdat beide dia's op één scherm geprojecteerd worden krijgen de toeschouwers een polariserende bril om de diepte te ervaren. 

tuinJanDe lezing begint in Londen, op een aantal typisch toeristische plaatsen. Er worden verschillende landschappen getoond, zoals nationale parken, kustlandschappen en dorpjes in het landschap. Verder vervallen abdijen, kastelen, cottages en een sluis waar net een “canal-boat” doorheen vaart. Sommige kerken hebben fraaie kerkhoven, zoals het kerkhof van Painswick in de Cotswold.
Het geheel wordt afgewisseld met opnamen van verschillende interessante tuinen, waarvan enkele slechts zelden voor het publiek open gaan, of op soms zeer moeilijk toegankelijke plaatsen liggen.
 

Donderdag 19 januari 2017
Aanvang lezing 20.00 uur en deze zal duren tot ca. 22.00 uur.
Zaal open 19.30 uur.
Niet leden zijn ook welkom. Voor hen geldt een entree van € 3,50

Informatie: Ruud Venema, tel. 0575-518221, e-mail .

  

Locatie:
‘t Trefpunt


Locatie

‘t Trefpunt
Locatie:
‘t Trefpunt

Omschrijving

Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt
Molenweg 53-55, 7213 XD Gorssel
Website
Locatie op Google Maps

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail