Wanneer:
zondag 12 maart 2017
Waar:
‘t Trefpunt

Omschrijving

fruhlingsfest2017 vkDe onlangs aangetreden nieuwe dirigent Cyrille van Poucke heeft met de 'Isseltaler Musikanten' voor het ‘Frühlingsfest’ een mooi programma voorbereid. Diverse nieuwe werken van Ernst Hutter und seine Egerländer Musikanten (dé opvolger van het orkest van Ernst Mosch) en andere Böhmische componisten zullen de revue passeren. 
De 'Isseltaler Musikanten' werden 40 jaar geleden door onder andere Johan van den Berg, nog steeds actief in het orkest, opgericht aan de boorden van de IJssel in de gemeente Rheden. Hier ligt ook de oorsprong van de naam van het orkest (IJsseldal). De Isseltaler Musikanten zijn gespecialiseerd in de Egerländerblaasmuziek. Het regionale orkest bestaat uit 22 muzikanten. 

Het Frühlingsfest der Blasmusik’ wordt gehouden op zondag 12 maart 2017 in Stichting Sport- en Cultureel Centrum 't Trefpunt aan de Molenweg 53-55 te (7213 XD) Gorssel. De aanvang is 11.30 uur en de zaal gaat om 10.30 uur open.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij ’t Trefpunt. Kaarten zijn ook via de e-Ticketshop van de Isseltaler Musikanten te bestellen. De toegangsprijs bedraagt in de voorverkoop € 8,50 per persoon. Aan de zaal op de dag van het concert kosten de kaarten € 10,-. U kunt ook kaarten bestellen per e-mail 

 

Locatie:
‘t Trefpunt


Locatie

‘t Trefpunt
Locatie:
‘t Trefpunt

Omschrijving

Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt
Molenweg 53-55, 7213 XD Gorssel
Website
Locatie op Google Maps

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail