Wanneer:
woensdag 25 januari 2017
Waar:
Bibliotheek

Omschrijving

Van 25 januari t/m 4 februari zijn er weer de Nationale Voorleesdagen. Op woensdagmiddag 25 januari is het voorleesfeest in de bieb van Gorssel.

Bieb2-GRVoorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt hun veel plezier, want voorlezen is elke dag een feest.
Speciaal voor baby’s, peuters en kleuters zijn er De Nationale Voorleesdagen. Deze dagen hebben als doel het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen, te bevorderen. En dit is belangrijker dan ooit, nu blijkt dat kinderen steeds minder worden voorgelezen! Zo worden kleintjes immers later grote lezers.

Bieb325Medewerkers van de Bibliotheek en vrijwilligers van ‘de Buurt Leest Voor’ gaan voorlezen op peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en scholen. Dit jaar is het verhaal “De Kleine Walvis” van Benji Davies verkozen tot Prentenboek van het Jaar.
Boy woont met zijn vader en zes katten in een klein vissershuisje. Na een stormachtige nacht vindt hij een jonge walvis op het strand. Dat is het begin van een bijzondere vriendschap... waarbij ook weer afscheid moet worden genomen.

Op woensdag 25 januari vanaf 14.00 uur wordt het verhaal in de Gorsselse bieb voorgelezen, met gezellige liedjes erbij.

Kom luisteren, meezingen en een voorleesfeestje vieren. Peuters, kleuters en hun ouders zijn van harte welkom.

  

Locatie:
Bibliotheek


Locatie

Bibliotheek
Locatie:
Bibliotheek

Omschrijving

De Bibliotheek in Gorssel is gevestigd in Den Oldenhof en
is onderdeel van Graafschap Bibliotheken.
Hoofdstraat 45 B001, 7213 CR Gorssel
Website Graafschap Bibliotheken - pagina Gorssel

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail