Wanneer:
vrijdag 21 april 2017
Waar:
De Borkel

Omschrijving

De Oranje Vereniging Gorssel organiseert elk jaar samen met Sutfene voor de senioren onder ons een gezellige Seniorenmiddag in de Borkel. En ook dit jaar is het weer gelukt een geanimeerd programma op te stellen. Alle senioren uit Gorssel en omgeving zijn op deze middag van vrijdag 21 april om 14.30 uur van harte welkom.

saskiaparelDe middag begint met de ontvangst met een kopje koffie of thee en een lekkernij. Dan volgt het optreden van Saskia Parel met haar theater thuis show met als thema; “Hoe wordt je honderd jaar oud?”. Dat gebeurt dan vooral door bewoners, activiteitenbegeleiders én vrijwilligers blij te maken met een vrolijke liedjes, waarop kan worden meebewogen.
Tijdens de pauze wordt er een drankje geschonken, waarna Saskia Parel haar show vervolgt met feestliedjes, stevige meezingers en ontroerende liedjes. Na afloop krijgen de aanwezigen een leuk cadeautje mee.

flyerkop klein

Senioren, die van buitenaf komen en niet over eigen vervoer beschikken, kunnen toch aan het evenement deelnemen. Een telefoontje naar Sietske Bezemer (0575-493202) is voldoende en men wordt opgehaald en weer veilig thuisgebracht.
Einde programma omstreeks 16.00 uur.

 

 

Locatie:
De Borkel


Locatie

De Borkel
Locatie:
De Borkel

Omschrijving

Wijkontmoetingscentrum De Borkel
Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel 
Tel. 0575-594444
Website

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail